FN Brno
Jihlavská 20, Brno

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: FN Brno Jiný

Bylo štěstí potkat lékaře jako je pan doktor Janků. Velmi oceňuji lidský přístup, upřímnost, empatii, také odborné znalosti na široké úrovni, ochotu. Nestihla jsem poděkovat za péči v rizikové poradně, tak děkuji alespoň touto cestou. I Vám vděčím za to, že mám krásného zdravého chlapečka.

Já jsem velmi spokojená, jak po odb. stránce, tak po lidské. Pan primář, mé potíže mohl brát jako subjektivní či hypochondrické jako někteří jiní, za kterými jsem byla, ale naopak mne vzal vážně a postavil na nohy. Po celou dobu hospitalizace se choval slušně ( ke všem spolupacientkám, které se střídaly), vstřícně, profesionálně. Na žoviálnosti si nepotrpím, takže max. spokojenost a vděčnost.

Já jsem s panem primářem moc spokojená, myslím, že je to velmi šikovný doktor, operoval mě 2x. Po porodu jsem v nemocnici kvůli velkým problémům strávila 30 dní a byla jsem ráda, že jsem zrovna v Bohunicích, nevím jestli jinde by to dobře dopadlo. Líbí se mi jak je to v nemocnici zorganizované, na to že je to gynekologie, kde se pořád něco mění, tak to zvládají nádherně. Doktoři mě vyléčili a nic mi není. Taky jsem zažila u primáře dlouhé čekání v čekárně, ale já jsem si říkala, že mu to nezávidím, že tam musí být o několik hodin déle, než měl na plánováno.

Chování naprosto nehodné doktorovi jeho postavení - mojí manželce na předporodní rizikové poradně dnes div nevynadal, že je těhotná, nebral ohled na její zdravotní a psychický stav. Co je tohle za člověka? Kdo ho dosadil na takovou pozici? Chovat se k lidem jako k hadru tak, jak to dovede on, si nedovolí ani hajzlbába na brněnském nádraží.

Odborník s lidským přístupem, nevídané na dnešní dobu.

Díky panu primáři se mi narodil zdravý chlapeček. Porod byl komplikovaný, koncem pánevním, dítě mělo potíže s dýcháním, ale díky klidu pana doktora a jeho profesionalitě se vše zvládlo. Velmi na mě zapůsobila i jeho věta : cituji:" vždy děláme vše proto, aby byl konec úspěšný." Byla jsem ráda, že zrovna on pomáhal při porodu.

Tohoto lékaře nemohu nikomu doporučit.
Mám osobní trpkou zkušenost, kterou mám dnes a denně před očima.
Ne všechny děti se rodí zdravé a tak to prostě na světě chodí, ale je etické při amniocentéze, když má žena zrovna jehlu v břiše prosnést větu:"Víte, že to dobře nedopadne, tak s tím počítejte...!"
Jistě se to dá říct i jinak, ženy nejsou hloupé. Nemůže se absolutně rovnat s nikým, kdo dělá prenatální diagnostiku.
NAštěstí mám dnes i přes jeho jistě velmi erudovaná proroctví naprosto zdravou holčičku. poděkovat ovšem musím někomu zcela jinému...

Výborný lékař i člověk, velký profesionál a moc šikovný. Při mém těhotenství jsem si ho nemohla vynachválit. Rozhodně doporučuji!

Díky panu primáři byl můj třetí porod ,na rozdíl od předchozích dvou v okresní nemocnici, krásným a pohodovým zážitkem pro mne i pro mého manžela. Pan doktor je vstřícný, empatický, vyrovnaný a mimochodem, moje jizva po císaři je ukázková.

Přístup pana primáře k rodičkám je neskuteční lidský. Určitě doporučuji, lidskost a odbornost, to se velice cení