Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Bobo
Jak už zde bylo několikrát napsáno, pan "doktor" pouze luští křížovky a sudoku a pacienti jej vůbec nezajímají. Napíše pouze to o co si řeknete, vyšetření zásadně neprovádí (musel by přerušit luštění ...), a když už je okolnostmi donucen k nějaké akci, tak antibiotika předepisuje (na žádost pacienta) aniž by zjistil stav věci a naprosto naslepo, břicho prohmatává ve stoje přes oblečení a spoustu dalších věcí, které lze jen s těží prezentovat. Vždy když si slyším něco ve vztahu k MUDr. Janáčkovi, napadá mne, že by lékaři měli pravidelně prodělávat reatestační zkoušky - to by pan doktor konečně skončil s "praktikováním medicíny". Pokud člověk potřebuje pouze napsat léky o které si řekne, tak si "dobrý lékař", v případě, že ale náhodou onemocníte, vyhněte se mu velkým obloukem.
Nemluvný, ale Skvělý diagnostik
AK
pan doktor Janáček rád čte noviny a luští křížovky, i když je pacient v místnosti ani nevzhlédne.Když je pacientovi něco, co nezvládne sestra, tak se pan doktor naštvaně odtrhne od novin a možná se i zeptá, co se děje. Když jsem u něj byla naposledy, diagnostikoval mi jinou nemoc. Léčila jsem se týden a pak jsem šla ke specialistovi, ten mi řekl, že mám přechozenou angínu a musela jsem zůstat doma dalších čtrnáct dní.
lr
Jediné, co mi brání udělit hodnocení: nejlepší je, že se nechává zastupovat naprosto nekompetentním asi doktorem, ale v žádném případě lékařem, Kubišem z Ústí nad Orlicí. Jeho křestní jméno neznám a ani znát nechci. O jeho charakteru svědčí to, že mi přímo v ordinaci drze lhal do očí, že nemůže jistý lék napsat, že jen doktor z fakultní nemocnice a podobné bludy. Druhý den mi totéž v Chocni jiný lékař bez mluvení napsal. Panu Kubišovi se asi nechtělo psát, nebo to neumí, ani senilitu v jeho případě nevylučuji, což by ho částečně omlouvalo. Pokud bude MUDr. Janáčka opět zastupovat, pojedu raději tam, kde mne budou léčit, nikoliv obelhávat.
mk
Jsem s panem doktorem velmi spokojen. Léčí celou naši rodinu už spoustu let a vždy byl velmi ochotný a dokázal si poradit s každou naší nemocí. Za to mu chci poděkovat.
KB
Mám tu nejlepší zkušenost, je dobrý diagnostik a umožní i méně dostupná vyšetření.
Vděčný pacient.
Jsem s jeho profesionalitou spokojen, nechodím si do ordinace popovídat, ale pro odbornou radu. Tu mi zatím vždy dal! Jakým způsobem se při poslechu subjektivních potíží chová je sice z hlediska společenského ošklivé, ale jinak bych neměnil. Mimochodem, zachránil mi život včasnou diagnózou!!!
JK
Komunikace pana doktora je následovná: "posaďte se, povídejte, chcete neschopenku? chcete něco předepsat? kdy se na mě přijdete podívat? naschledanou. Celou dobu luští křížovku, nebo sudoku, na pacienta se nepodívá. V žádném případě nedoporučuji, bohužel v Brandýse nemá konkurenci.
Co potřebujete to dostanete.
pacient z Brandýsa
Není zas tak špatný, akorát málo komunikuje.