Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Hledejte v názorech
DM
Arogantní, nepříjemná, neempatická sestra. Kazí dojem z celé ordinace.
Katka K.
Empatický, klidný, inteligentní zkušený doktor, co víc si přát. Chodím k němu už roky, teď i moje dcera
P.S.
Pan doktor je naprosto uzasny, zacala jsem k nemu chodit od svych 15 let ted je mi 30 cekam 2 miminko i kdyz mam i druhe tehotenstvi rizikove citim se dobre protoze pan doktor vse vysvetli, citi ze zenami, poradi a hlavne uklidni.Dojizdim az od Kromerize nikdy bych nevymenila!Sestricka mila a vzdy poradi takze naprosta spokojenost.
Jitka
Nejlepší gynekolog kterého jsem měla! Vždy poradí, jakýkoliv problém se kterým přijdu se mnou řeší. Sestřička je velice příjemná. Několikrát jsem v případě nepřítomnosti pana Hrachovce byla vyšetřena jiným gynekologem a vždy jsem byla spokojena.
Martina Šimečková
S panem doktorem jsem velice spokojená ,je velmi lidský ,pečlivý, příjemný.Jeho přístup se nedá srovnat s předchozím lékařem. Jelikož jsem těhotná ,tak jsem k němu chodila velice často a vždycky byl důsledný a příjemný. Sestřičky jsou taky super ,cítím se tam velice dobře a určitě můžu pana doktora doporučit
Blanka R.
Jsem velmi ráda, že jsem se mohla ve FN Olomouc setkat s panem doktorem a být opakovaně v jeho péči. Pomohl mi, dnes mám jeho zásluhou skoro 10letou cácorku... Vždy vše vysvětlil, u všech operací byl milý, neměla jsem vůbec strach, pochybnosti... Je to člověk na správném místě....
kristyna.smidova
S panem doktorem jsem více než spokojená. Přešla jsem do jeho péče během těhotenství a rozhodně nelituji! Je to odborník a jeho péče je nesrovnatelná s péčí u předchozího lékaře. Pana doktora jsem si vybrala na doporučení kamarádky a i já mohu jen a jen doporučit. Vše vysvětlí, na jakýkoliv dotaz odpoví a péče v těhotenství je za mě vynikající. V případě jakýchkoliv pochybností pro jistotu odešle na vyšetření na specializované pracoviště, nic neponechává náhodě. Při každé návštěvě je milý, důsledný, vstřícný a to i přesto, že čekárna často "praská ve švech". Pan doktor rozhodně patří k těm lékařům, na které stojí za to si "počkat". Jeho přístup ve mě vyvolává pocit jistoty a důvěry. Sestřička je také velmi milá a ochotná. Prostředí recepce a ordinace je také příjemné.
spokojená pacientka
S panem doktorem jsem velmi spokojená :)))). Sestřička je vždy velice milá a ochotná. Neměnila bych!
karolina
S panem doktorem jsem velmi spokojena, chodím k němu už od doby kdy sídlíl kousek od centra. Prostředi je moc pěkné a paní sestřička je ochotná a příjemná.
P.
Začala jsem k tomuto Dr. chodit teprve nedávno a i přes počáteční strach z přechodu od doktorky jsem za tuto změnu velmi ráda. Do té doby jsem "nevěděla" co to je ultrazvuk a o výsledcích cytologie se mi taky mohlo jen zdát, pokud teda mi byla kdy provedena. Pan Dr. vše vysvětlí klidně i dvakrát a opravdu polopaticky, aby to i normální jedinec dobře pochopil a věděl... Hold prostě musíte tu pusu otevřít a zeptat se, a né tu pak psát jak "nic nevysvětlí"... Za tohoto lékaře i úžasnou sestru jsem opravdu vděčná, vůbec se tam necítím na obtíž a "nechtěná"..... Jen tak dál... Spokojená pacientka
Upravit nebo spravovat profil- Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Olomouci
- Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Olomouci
- Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Olomouci