Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
chladkovamarta
Já jsem s panem doktorem maximálně spokojena...vždycky mně vyšel vstříc a to i přesto,že jel extrakci zubu až do Brna...po návratu mě navštívil-byla jsem totiž ve stavu,že jsem nebyla schopna dojet do ordinace.Za což mu velmi děkuji!!!!Vždy jsem maximálně informována a nikdy nemám pocit,že by se díval,abych už z ordinace vypadla.Když nerozumím přesně,vysvětlí....nikdy mě neodbyl a já také neotravuji s banálním onemocněním---rýmičku si řeším sama!!!Maximálně se zeptám,jestli můžu vzít léky,které jsem si koupila sama...což mně vždy poradí a NIKDY mně neodmítli!!!TAKŽE...JÁ DĚKUJI A JSEM RÁDA,ŽE MÁM LÉTA STEJNÉHO LÉKAŘE,PROTOŽE OBA VÍME CO OD SEBE MŮŽEME OČEKÁVAT!!!JE TO TZV....RODINNÝ LÉKAŘ!TO DŘÍV BÝVÁVÁVALO ....NORMÁLNÍ!Lékaři věděli o celé rodině všechno...takže nemoci i -děděné---byly lékaři známy!Když jdu k panu doktorovi....on už ví,co mně napsat smí a co nee!Anebo sjede krátce poslední info....a ví!!!DĚKUJI,pane doktore a přeji nám ,abychom zůstali nadále v takové vědomosti,co od sebe lze očekávat!!!
Cao
znám jej více než čtvrt století, vždy mi ochotně pomohl, a že to leckdy nebylo snadné. A pomáhá dodnes. Kdyby bylo více tak vstřícných a empatických odborníků, žilo by se pacientům rozhodně snáze.
S panem doktorem jsem velmi spokojen. Akorát by mohl být víc výřečný, ono: "hmm hmm hmm, napíšu vám tohle" moc člověku neřekne o tom co mu je. Jinak veliká spokojenost.
Pan doktor je výborný diagnostik.Jsem s jeho léčením spokojen.
Neměl by lékař vybírat manipulační poplatek jen když provede vyšetření? A to že když jsem k němu došel, potřeboval jsem jen napsat léky a za "vkročení" do ordinace - bez toho aniž by mne vyšetřil či jakkoliv kontroloval mně řekl ať mu dám 30Kč...
Jsem s s panem doktorem spokojená. Respektuje moje názory na léčení a nabízí i alternativní medicínu. Vždy mně dokáže poradit a vysvětlit. Mohu doporučit.
věra
svému povolání rozumí, je profesionál, předchůdce nechápu, možná má problém sám se sebou a svádí to na doktora
Skvělý lékař, odborník, vše vysvětlí, doporučuji......
fukin
Nejsem nejmladší a za svůj život jsem poznal hodně závodních a obvodních lékařů,nejsem hypochondr,ale když potřebuji,pomůže.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Žďáru nad Sázavou
Praktičtí lékaři v Boskovicích