Logo

Mazurská 484/2, Praha 181 00

Pro nově se registrující klientky jednorázový nadstandardní poplatek 2000,- Kč (platba v hotovosti).
Jednorázová zrcadla na vyšetření 100,- Kč.

Přečtěte si více

Ostatní služby

Mazurská 484/2, Praha

Dozvědět se více

Gynekologie

Posláním gynekologicko-porodnické praxe v naší ambulanci je poskytovat odbornou gynekologickou a porodnickou péči vysoké úrovně. Naší snahou je vytvořit pro Vás příjemné prostředí s kvalifikovaný personálem. Snažíme se objednat Vás na určitý čas, abychom předešli pro Vás nepříjemnému a stresujícímu vyčkávání v čekárně plné dalších pacientek. Doprovod partnera nebo dítěte není v naší ambulanci překážkou. Ambulance je moderně vybavena, tak abychom co nejlépe mohli řešit problémy, které Vás trápí. Záleží nám na tom, jak se u nás budete cítít. Vážíme si Vaší důvěry a proto se snažíme spolupracovat i s dalšími odborníky ve své profesi, abychom maximálně splnili Vaše očekávání.

Z
Umístění: Gynekologie Jiný

rychle objednani, ochota a odbornost. vzdy maximalni spokojenost.

Umístění: Gynekologie Běžný termín

Pan doktor byl velice příjemný, vše podrobně vysvětlil. Jsem moc spokojena.

Umístění: Gynekologie Běžný termín

Skvělý lidsky přístup, vyřešení problému. Doporučuji!

Umístění: Gynekologie Běžný termín

Moc příjemný doktor a sestřička. Velmi doporučuji

Umístění: Gynekologie Běžný termín

Paní doktorka je nejmilejší lékař, kterého jsem kdy potkala.
Pan doktor je také skvělý.
Od 15let jsem chodila vždy k doktorům protože jsou vždy příjemní. Všechny lékařky v tomto oboru kde jsem byla byly strašné. Dnes mne paní doktorka přesvědčila že i gynekoložka může být milá příjemná a opatrná.
Děkuji

Umístění: Gynekologie

Pan doktor Holý i jeho sestřička jsou skvělí. Mám je ráda. Nemohu však hodnotit posl. návštěvu, protože pana doktora zastupoval p. doktor Kábele. Po zdravotní stránce vše v pořádku, lidsky trochu méně. (Přišlo mi, že neposlouchá důležitá fakta ohledně mé anamnézy a diagnózy a reaguje jen na to, co chce. Ale - jsem specifický případ, kdokoliv jiný by si mohl s panem doktorem rozumět.)

Pan doktor je mily a vsetko orebieha ako ma. Necakala som viac ako 10min

Umístění: Gynekologie

Velmi vstricne prostredi, bez cekani, profesionalni pristup.

I
Umístění: Gynekologie

Paní doktorka byla usměvavá, velmi podporující, vysvětlovala postup vyšetření, v její ordinaci jsem se cítila velmi příjemně. Kdyby takoví byli všichni!

Umístění: Gynekologie

V ordinaci byl zástup za pana doktora, paní doktorka byla velmi milá, komunikativní, vše řádně vysvětlila.

Odpovědi

14 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Nevíte prosím, jestli co se může něco stát, když vás muž surově kopne mezi nohy a cítíte silnou bolest, nemůžete se tam ani dotknout a každý krok vám dělá problém? ????

Dobrý den, genitál bude naražený a to je doprovázeno silnou bolestivostí. Problém by nastal tehdy, pokud by se vytvořil otok s krevní sraženinou (hematomem). S pozdravem Holý.

MUDr. Petr Holý

Dobrý den , mám možná hloupý dotaz ale zajímá mě jestli když jsem po interupci kterou jsem chtěla, musím po zbytek svého života teď všude u lékařů když se ptají jestli byl potrat říkat ano? Je to důležité? Nebo se tím myslí pouze samovolný? Mě to přijde totiž dost osobní a nechci to nikomu říkat, když proběhlo vše bez potíží .

Dobrý den, ano tato informace je jedním ze základních údajů ve vaší gynekologické anamneze. Podléhá lékařskému tajemství, stejně jako ostatní intimní údaje, nemusíte mít tedy strach. S pozdravem Holý.

Prohlížet všechny odpovědi