Mazurská 484/2, Praha 181 00
Pro nově se registrující klientky jednorázový nadstandardní poplatek 2000,- Kč (platba v hotovosti).
Jednorázová zrcadla na vyšetření 100,- Kč.
11/07/2023
Mazurská 484/2, Praha 181 00
Jednorázová zrcadla na vyšetření 100,- Kč.
11/07/2023
Preventivní prohlídka proběhla v pořádku, rychle, bez problému.
Bohužel musím napsat odlišnou zkušenost, než většina ostatních. Byla jsem u pana doktora na těhotenské kontrole a už podruhé se mi stalo, že jsem čekala přes hodinu, což bych ještě chápala. Co mě ale opravdu zklamalo, byla samotná prohlídka, byla nepříjemná a bolestivá, a i když jsem na to upozornila, nijak se to nezměnilo. Po druhé návštěvě jsem navíc měla potíže, bolest a pálení, které nakonec vedly k zánětu. Jsem ráda, že jsem našla jiného lékaře.
Naprostá spokojenost ve všech ohledech, pana doktora Holého určitě doporučuji
Milý profesionální přístup celého týmu v této ambulanci!!!prostě jsou skvělý!!!moc doporučuji!!Katka Mesteková
Naprostá spokojenost.Profesionál své práce.
Doporučuji.
Pan doktor má mnohaletou praxi, vysokou odbornost a je velmi vstřícný a pečlivý a vše podrobně vysvětlí. Také sestřička je moc milá, usměvavá a ochotná.
Byla jsem s návštěvou velice spokojena.
Vše bylo bez chyby. Paní doktorka příjemná a milá
Paní doktorka byla příjemná,vyptávala,poradila, vše vysvětlila. Byla jsem spokojena
Vždy skvělá péče, milé a vstřícné jednání, milá sestřička
Velmi ochotná a pečlivá paní doktorka. Snaží se vše vysvětlit a zodpovědět dotazy.
14 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Nevíte prosím, jestli co se může něco stát, když vás muž surově kopne mezi nohy a cítíte silnou bolest, nemůžete se tam ani dotknout a každý krok vám dělá problém? ????
Dobrý den, genitál bude naražený a to je doprovázeno silnou bolestivostí. Problém by nastal tehdy, pokud by se vytvořil otok s krevní sraženinou (hematomem). S pozdravem Holý.
Dobrý den , mám možná hloupý dotaz ale zajímá mě jestli když jsem po interupci kterou jsem chtěla, musím po zbytek svého života teď všude u lékařů když se ptají jestli byl potrat říkat ano? Je to důležité? Nebo se tím myslí pouze samovolný? Mě to přijde totiž dost osobní a nechci to nikomu říka...Více
Dobrý den, ano tato informace je jedním ze základních údajů ve vaší gynekologické anamneze. Podléhá lékařskému tajemství, stejně jako ostatní intimní údaje, nemusíte mít tedy strach. S pozdravem Holý.