Nyní zde působím v pozici zástupce primáře na oddělení plastické chirurgie a chirurgie ruky, díky čemuž ve své praxi přicházím do styku s mnohými komplikovanými případy. To mi pomáha se dále odborně rozvíjet, pracovat na sobě, svých znalostech a schopnostech.
Budu se těšit, že se ke mne objednáte na nezávaznou konzultaci a společně se setkáme v PRIMED Clinic, kde vám pomohu vyřešit estetický problém, který vás trápí!
- Plastická chirurgie
Tvarování těla
Plastika prsou
2 názory
Karin R.
Pan doktor Havránek je opravdu kouzelník, byla jsem u něj na plastice břicha s liposukcí a výsledek je prostě ÚŽASNÝ!!!
Pan doktor je hrozně milý, sice toho moc nenamluví ale je věcný, klidný a odpověděl na všechny moje dotazy a upozornil na rizika a uklidnil mé největěí obavy a tak.
Na kontrole jsem sice musela čekat asi hodinu protože se jim protáhl zákrok ale to se dá pochopit.
Za mě opravdu velká spokojenost a pana doktora Havránka s klidným svědomím doporučuji všem kdo o nějakém zákroku uvažuje.• PRIMED Clinic • plastická operace břicha •
Jitka
Hrozně milý a slušný pan doktor, vše mi vysvětlil, poradil, s výsledkem zákroku jsem maximálně spokojená a moc za vše děkuji!
• PRIMED Clinic • plastická operace prsou •
MUDr. Petr Havránek
Velice Vám děkuji za milá slova, Jitko!