MUDr. Petr Havránek

Plastický chirurg Více

Havířov 1 adresa

Číslo licence : 1153496183

Jmenuji se Petr Havránek a již více než deset let pracuji jako lékař ve Fakultní nemocnici v Ostravě (FNO), což je nejvýznamnější zdravotnické zařízení na Severní Moravě.

Nyní zde působím v pozici zástupce primáře na oddělení plastické chirurgie a chirurgie ruky, díky čemuž ve své praxi přicházím do styku s mnohými komplikovanými případy. To mi pomáha se dále odborně rozvíjet, pracovat na sobě, svých znalostech a schopnostech.

Budu se těšit, že se ke mne objednáte na nezávaznou konzultaci a společně se setkáme v PRIMED Clinic, kde vám pomohu vyřešit estetický problém, který vás trápí!

Ostatní služby

Umístění: PRIMED Clinic plastická operace břicha

Pan doktor Havránek je opravdu kouzelník, byla jsem u něj na plastice břicha s liposukcí a výsledek je prostě ÚŽASNÝ!!!

Pan doktor je hrozně milý, sice toho moc nenamluví ale je věcný, klidný a odpověděl na všechny moje dotazy a upozornil na rizika a uklidnil mé největěí obavy a tak.

Na kontrole jsem sice musela čekat asi hodinu protože se jim protáhl zákrok ale to se dá pochopit.

Za mě opravdu velká spokojenost a pana doktora Havránka s klidným svědomím doporučuji všem kdo o nějakém zákroku uvažuje.

Umístění: PRIMED Clinic plastická operace prsou

Hrozně milý a slušný pan doktor, vše mi vysvětlil, poradil, s výsledkem zákroku jsem maximálně spokojená a moc za vše děkuji!

MUDr. Petr Havránek

Velice Vám děkuji za milá slova, Jitko!