Psychologické poradenství • 1 300 Kč
Individuální psychoterapie
Vyšehradská 49 - Emauzy, Praha
1 300 Kč
Petr Háva
Pro svůj život a praxi čerpám z psychologie a filosofie, a to jak západní, tak i východní. Člověka chápu jako celistvou bytost. Proto se domnívám, že v přístupu k lidskému zdraví je důležité věnovat pozornost všem jeho částem a hledat potřebnou rovnováhu. Tedy nejen jeho tělesné a psychické stránce, ale také mezilidským vztahům a duchovní dimenzi.
Část svého života jsem studoval a žil v zahraničí, nabízím proto i možnost terapie v anglickém jazyce.
TERAPIE:
Na terapie se, prosím, objednávejte přes můj online kalendář nebo přes mobil. Pokud nebudou online volné hodiny, které byste si přáli, je možné se domluvit na soukromém termínu.
Pokud budete chtít návštěvu zrušit, prosím nejpozději 48 hod. předem.
Veronika H.
Děkujeme za příjemnou první zkušenost s párovou terapií a Váš lidský přístup. Do budoucna se na Vás s partnerem znovu rádi obrátíme.
Šimon
Pan Háva je dobrý naslouchač a pomohl mi z nejhoršího. Byl moje první zkušenost s terapií a můžu ho vřele doporučit.
Anežka
Petr Háva je odborník na správném místě. Empatický, nikoho a nic nesoudí a nic nevnucuje. Prostředí jeho terapeutovny v Emauzách je také velmi příjemné. Doporučuji všema deseti :) Tímto děkuji za pomoc, Petře.
Michaela Kováčová
Moc doporučuji! Pan Petr mi pomohl vidět spoustu věcí v jiném světle. Odnesla jsem si hodně uvědomění, se kterými budu pracovat i nadále. Byl to velmi příjemně strávený čas v krásném prostředí, které na mě působilo bezpečně a nebála jsem se říct vše, co jsem měla na srdci. Pokud si nebudu vědět rady v budoucnu, rozhodně nebudu váhat, komu zavolat.
AS
Skvělé. Pan magistr je velmi empatický a ohleduplný. Prostředí terapeutovny je krásné. Velmi doporučuju.
Pana Petra jsem již navštívila několikrát a budu navštěvovat pravidelně i v budoucnu. Oceňuji celistný přístup k terapii s ohledem i na východní filozofie. Již několikrát mi pan Petr pomohl vidět věci z úplně jiné perspektivy. Neváhám se na něj obrátit s jakýmkoliv problémem. Vždy mi byl schopen pomoci. Během terapie dojde k uvolnění od těžkých emocí a po terapii se vždy cítím motivovaná pracovat na dlouhodobých změnách.
Veronika Kopecká
ráda bych Vám touto formou poděkovala za úžasný lidský přístup, moc jste mi pomohl s tou celou mojí situací. Ještě jednou díky!
Veronika
Psychoterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze