Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
liska
velmi kvalitní lékař a odborník. S jeho přístupem k pacientům lze jen být spokojen. Kvalitní a profesionální přístup a následná péče je obdivuhodná.
děkuji za jeho podporu
martabela
Chtěla bych jen doporučit pana dok.Hajného,je velice ochotný,hodný a je vidět,že se vyzná ve svém oboru,moc ráda ho vždy vidím a musím se také zmínit o sestřičce,je velice milá ochotná a má příjemný nejen vzhled ale i chování
Eva Burianová
Pan doktor mi operoval v květnu 2012 TEP levého kolene. Výborný specialista, sympatický a lidský. Vřele doporučuji
Lenka Podskalska
Pan Dr.Petr Hajný je jeden z nejlepších specialistu,kterého znam. Musím panu doktorovi ještě jednou
moc poděkovat za výborný přístup ke mě,jako k pacientovi. Děkuji L.Podskalská.
Radko Hnízdo
MUDr.Petr Hajný má mou plnou důvěru
Karel Pinkas
Pan doktor Hajný mě operoval oba kyčelní klouby /totální endoprotézy/. Jeho operace byly provedeny velmi profesionálně, nemám žádné bolesti a mohu žít plnohodnotný život. Jinak všem budoucím pacientům vřele pana Dr.Hajného doporučuji.Nejen že je vynikající odborník, ale i sympatický a lidský.
Pane doktore, touto cestou vám ještě jednou srdečně děkuji.
Výborný doktor,operoval mě kyčelní kloub v říjnu 2011.Pane doktore, moc Vám děkuji mate muj obdiv,jste skvělý lékař.Josef Urban Litvínov pacient
Výborný specialista
Velmi dobrý,operoval mi endoprotézu kolene v r.2009,v květnu jdu na druhé koleno také k p.Dr.Hajnému.
skvělý lékař i člověk je to už skoro 10let co asistoval u mých dvou operací,ale často si na něho vzpomenu,nebot chodím díky doktore
Ortopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Ortopedové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze