Zobrazit ostatní profily gastroenterologů v okolíCeník
Eva Jančová
Vynikající odborník, velmi dobře mi vysvětlil mé problémy a nastínil léčbu. (neustálá tvorba kamenů ve žlučových cestách -ERCP) Příjemný ,klidný ,skvělý lékař na svém místě. Jsem ráda ,že jsem v jeho odborné péči.
Marienka
Nejlepší lékař, s jakým jsem se kdy setkala. Vstřícný, s velmi lidským přístupem, skutečný odborník ve svém oboru a přitom respektuje psychosomatiku a lidskou Duši. Člověk na svém místě. Kéž by bylo více takových. MMP
Jana
Byla jsem u MUDr. Petra Fojtíka ve Zlíně a jsem nadšená. Má lidský přístup, dává smysluplné a použitelné rady, hledá se mnou příčinu potíží. Provedl všechna potřebná vyšetření, vše mi vysvětlila mluvil se mnou jako rovný s rovným. Návštěva u tohoto lékaře byla pro mě nadstandarní hlavně v přístupu, protože byl se mnou ochoten diskutovat a nabízet různé varianty dalšího postupu, ne jen předepsat léky bez vysvětlení souvislostí. Pokud hledáte lékaře, který s Vámi bude hledat cestu k uzdravení, navštivte jej.
almiros
velmi špatná zkušenost. nevěřil mi, choval se arogantně a povýšeně. Šla jsem od něj ponížená a s pláčem. Nakonec mi od mého dvacetiletého trápení pomohl jiný lékař. Konečně se můžu normálně najíst....
Upravit nebo spravovat profilGastroenterologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Gastroenterologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Gastroenterologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě