Zobrazit ostatní profily urologů v okolíCeník
Z.P.
Pan doktor se mi věnoval a vše pečlivě ukázal a vysvětlil. Jednání milé a příjemné. Sestřička také velmi milá.
M.S.
Výborný odborník, vstřícný k pacientovi, vše vysvětlí, v případě nutnosti dohodne i navazující specializované pracoviště. Děkuji
vdt
Vřele nedoporučuji tohoto doktora. Arogantní vystupování vůči pacientovi. Od pojišťovny má nejspíše nařízeno šetřit, takže na vyšetření vás nepošle, dokud se nebudete plazit bolestí. To vám stejně nepomůže, protože musíte do nemocnice na ambulanci. Nelidský přístup k pacientovi, spolu s arogantním vystupováním na mne působí, že ho práce nebaví.
j.l.kropac
seriózní jednání s pacientem, vysoká odbornost, která se projevuje v úspěšných výsledcích léčby, důkladné vyšetření (moč, krev, ultrazvuk ...) vedoucí ke správnému stanovení diagnózy
Petr
Pan doktor na moje potíže s močovým měchýřem mi řekl, že to je od mozku protože na to myslím. Změnil jsem urologa a ten zjistil silný zánět močového měchýře. Pana doktora už nikdy více. Je to síla.
m.podolec
K panu doktorovi Dvořákovi hodím roky a nemohu proti němu říci nic negativního. Je to odborník na svém místě a také díky jeho přístupu jsem, alespoň si to myslím, vyhrál nad rakovinou prostaty. Že čekám někdy déle v čekárně? Alespoň mám čas si v hlavě srovnat myšlenky.
Děkuji, pane doktore.
Milan Podolec
Karel
Je vubec možný se k němu někdy dovolat? Snažím se k němu objednat už od pondělí, volám dopoledne odpoledne..nikdo to tam nebere, dokonce ani když k němu do ordinace zajdu osobně, nikdo neotvírá opravdu se k němu dostat je asi nadlidský úkol. Nerad ho hodnotím, když jsem u něj ještě ani nebyl, ale komunikace tedy opravdu příšerná. Nevíte jak bych se s ním mohl zkontaktovat?
Bezchybny pristup a vysvetleni vsech moznosti pri vysetreni pred relativne drobnym chirurgickym zakrokem. Vlastni zakrok i pooperacni kontroly taky v poradku s fajn pristupem a bez dlouheho cekani.
karel
Chodil jsem k panu doktorovi několik měsíců (!) s "čímsi" poměrně bolestivým. Po několika návštěvách, dalších zdlouhavých vyšetřeních v nemocnici, trápení organizmu neúčinnými léky, ztráty spousty času a peněz za návštěvy a léky se zřejmě ani nezjistilo, co mi je. Nakonec potíže naštěstí odezněly samy, takže jsem tam prostě přestal chodit. Kdybych tam nešel vůbec, byl bych na tom ve výsledku stejně a ušetřil spoustu času a peněz. I když jsem byl objednáván na určitou dobu, hodina čekání pak nebyla výjimkou. Zřejmě se pan doktor domnívá, že všichni jsou v důchodu a nemají co dělat. Dosti depresivní zkušenost, že ?
Káťa
Pan doktor, nemá zrovna pochopení pro pacientky, měla jsme opakované záněty močového měchýře, nechtěl mi to veřit a napsal mi léky na bolest, ted mám paní doktorku Navratilovou a mohu říct, že pana doktora už nikdy více. Ale nemá tma fromty :-)