Ordinační hodiny:
čtvrtek 9-16

Mimamed
Martinkova 253/7, Brno-sever, Brno

Přijímám: dospělí

Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolí

Psychoterapie

Jak fungují ceny?

Umístění: Mimamed psychoterapie

Pan doktor mi dvakrat rekl uplne odlisny nazor na ten samy lek, taky byl neochoten pomoct u administrativnich ukonu nebo vypsani neschopenky. Velice spatna zkusenost s doktorem, protoze na vsechno admnisitrativni jsem se ptala dopredu, menila doktora a nakonec odmitl udelat, na co mi prikyvl na zacatku. Strata casu a buhvi ceho jeste.

Umístění: Mimamed Jiný

Pan doktor mě úžasně nasměroval a podporoval při léčbě. Můj problém spočíval víc v psychických blocích, na kterých pracuju s psychoterapeutem. Pan doktor Dirn má skvělý odhad jak na léky, tak na to, co by pacientovi mohlo pomoci k plnému uzdravení. Děkuji.Marie

Umístění: jiné místo Jiný

Pan doktor je clovek na svem miste. O pacienta ma skutecny zajem, nepise pouze leky, ale snazi se pochopit i vysvetlit, co za problemy stoji. Je to bezpochyby nejvetsi odbornik s lidskym pristupem, jakeho jsem potkala. Velmi mi zlepsil kvalitu zivota. Dekuji za vse.

Umístění: Mimamed Jiný

Velká spokojenost s péči pana doktora. Jsem mu věčná, že mne vrátil zpět do života, ikdyž cesta to nebyla snadná. Mohu jen doporučit. Je vnímavý, lidský a vždy s velkou ochotou mne vyslechnout a pomoci.

Umístění: Mimamed psychoterapie

Můj názor je že jsem navštívila už více doktorů v oboru psychiatrie a pan Dirn je výborný psychiatr je empatický má nadhled a rád poradí a pomůže člověku najít cestu ven z toho co ho doopravdy trápí a tíží.Chodim krátce ale věřím že sem na dobré cestě vyřešit problémy a s medikaci jsem spokojená.

R
Umístění: Mimamed psychoterapie

U dr. jsem byla s dcerou zatím jen dvakrát, ale asi jsem podle recenzí čekala více. Dr. předepisuje dceři zatím jen léky. Přitom problémy s depresemi a uzkostmi má stále.

I
Umístění: Mimamed Jiný

Myslím si, že pan doktor velmi dobře rozumí své práci, neboť mě pomohl vhodnou medikací zbavit těžkých depresí. Je příjemný v jednání s pacientem, vždy ochotný pomoci. Mohu jen doporučit.

Umístění: Mimamed Jiný

Neuveritelne skvely psychiater, vzdy dostupny, ked je problem hned ho riesi, aj cez telefon alebo mail, pocuva pacienta, vie ako pomoct a diva sa aj na bigger picture. Mozem len odporucat!

Umístění: jiné místo Jiný

Můj lékař.Primář psych.odd.v Ostravě Vítkovicích.Než se odstěhoval do Brna,byl mou jistotou a pevným bodem ve Vesmíru,díky kterému jsem dokázal se svou nemocí žít a fungovat.Nástupce se mi dosud neozval,abych si domluvil první návštěvu u někoho,koho vůbec neznám. :-(

Umístění: Mimamed Hospitalizace a neskutecne chovani,pocity,halucinace

Pan P.Dirn opravdu ,pokud clovek chce,pomuze a nevzdava to ani lekar ani pacient ,coz pan Dirn nevzdal a diky nemu jsou chvile ,kdy jsem statna,a rada ze jsem. Pan Dirn je specialista,nedoufala sem ,ze se takto zalecim,jo den co den trapeni ALE bojujeme doma. Diky panu primari.