Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
Pavel Kollert
S panem doktorem jsem se setkal při kontrole očního pozadí. Zjištěna katarakta.Pan doktor mě vše pro operaci zařídil. Od té doby k jinému lékaři nejdu. Naprostá spokojenost. Rád si do Žamberku dojedu.
Petr J.
Potreboval sem vycistit oko od telisek. Vse probehlo OK, sestra mi ochotne vratila na petistovku, tak sem s panem doktorem spokojeny.
Díky jemu jsem prokoukl
Honza
Pana doktora navštěvuji velmi často, nejen kvůli brýlím, ale i s tělísky v oku, která mám poměrně často. Vždy jsem se setkal se vtřícným a profesionálním jednáním. Rozhodně bych jinam nejel.
radek
Nechápu,co za lidi sem píše ty komentáře,ale měli by se sami nad sebou zamyslet...Já jsem u pana doktora Čížka už přes 30 let a jsem spokojen.
Hanča
Teda nevim, co se všem nezdá. Mě se pan doktor velmi pečlivě věnoval a sestřička se taky nemračila. Návštěva mi velmi pomohla a vidím skvěle. Rozhodně tuto ordinaci budu navštěvovat nadále.
aa
Jsem také nespokojen s tímto lékařem.
Vašek
Tohoto lékaře bych rozhodně nedoporučoval neumí ani změřit zrak. když mu řeknete že vidite spatne a on rekne ze je to dobry... a pak je najednou jinde ze 4 dioptrii 6
Jednou sem tam byl, když sem byl malý a měl jsem taky špatný zrak, dostal sem brýle a po ročním nošení sem se uzdravil a brýle už od té doby nepotřebuji.Takže good
Veronika
U tohoto pana doktora jsem kdysi byla na vysetreni, pricemz jsem spatne videla. Pote, co me pan doktor vysetreni provedl, rekl, ze mam oci absolutne v poradku. Pote jsem jela k jine ocni lekarce, kde mym rodicum "vynadali" ze me neprivezli drive, nebot jsem v te dobe mela jiz 1 dioptrii, v soucasne dobe mam dioptrie 4, bryle musim nosit neustale a vzhledem k tomu, ze rodice ani v soucasnem veku bryle nenosi, nikdo mi nevymluvi, ze kdyby se moje ocni vada lecila jiz v tom detskem veku, nemusela bych se ted trapit s brylemi. Jednu vec vim jiste, k panu doktorovi Cizkovi svoje deti v pripade potreby nikdy vodit nebudu.