Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
vera.zajacova
Po dnešním první návštěvě u p. doktora, musím říct že jsem byla nad míru spokojená s jeho přístupem. Dostala jsem od něho knihu jídel, změnil mi léky, hodnotím ho i jeho sestřičku jako lidi na správném místě.
Gabriela
Byla jsem s péčí u pana doktora velmi spokojená. Śkoda, že jsem se přestěhovala a nemohu ho už navštěvovat. Odbornost plně posoudit nemohu, ale lidský přístup a dostatek času a to, že já, jako pacient, nemám pocit, že obtěžuji, to (bohužel) není samozřejmostí. Takže já za sebe říkám, že doporučuji.
Marhor
Zkušený odborník s velmi lidským přístupem k pacientovi ( léčím se u něj přes 20 let pro cukrovku ) , nemá chybu .
Ing. Malý
NO, pokud není nablízku jiný diabetolog, je možno se spokojit i s doktorem Chmurou. Nemyslím si, že tomu vyšetření pacienta dává nějak moc svého umu. Spíše předepisuje prášky a to je asi tak vše. Servis sestřiček je výborný.
svungator
no, mám rád sebejisté MUDry :) Líbí se mi jeho Indivindy přístup a předně - opravdu důkladné Info k Zákazníku - páč ho takto vnímám - což není z hlediska Obchodního až tak špatné :) Možná by šly mnohé soukromé dedukce sice nahradit ext vyšetřením v rámci kompl nadhledu na pacientův stav (i obyčejný Diabet má skrytá zákoutí), což se můžu domnívat jako pacient, ale i tak p Chmuru považuji za NEKOMPROMISNÍHO ODBORNÍKA - přinejmenším s velkou zkušeností. Nicméně - možná díky ní zbytečně - paušálně - přistupuje k pacientovi. Jsem si jist, že celý jeho Tým zasluhuje opravdu chválu.
Ludmila Zátopková
Jsem velmi spokojená - Dr. Chmura je skutečný odborník.
Upravit nebo spravovat profilInternisté s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Internisté s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Internisté s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě