Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Tereza
Pan doktor mi velmi pomohl, je lidsky, chytry, peclivy, mam k nemu duveru. Z nasi rodiny u nej bylo vice lidi a vsichni ho chvali, dekujeme za všechno a jsme za nej a jeho rady vdecni.
Jiřina Mlezivová
Výborný lékař chodím k němu už 6 let a vždy si udělá na mě čas. Vyjde mi cstříct když jsem ne mocná a nebo mám prohozené směny v práci. Určitě je to jeden s lékařu kter Vám nenapíše léky které se k vašemu stavu přispusobí a prodiskutuje to s vámi. Jako lékaře a člověka si ho velice vážím.
Pana doktora znam uz pres 10 let a jsem s nim nadmiru spokojeny. Vzdy my dokazal pomoci kdyz jsem mel sve zdravotni problemy. Myslim si ze je to opravdovy odbornik ktery vi co dela. Mnohokrat uz my pomohl a za to mu moc dekuji.
Je mi 21 let, chodím k panu doktorovi už rok a jsem s ním velmi spokojená.
Vždy když nutně potřebuji, není problém ho navštívit ještě ten den. P. doktor Bauer je velmi vstřícný a otevřený, nemám a nikdy jsem neměla problém mluvit s ním o čemkoli. Vřele doporučuji všem, kteří se chtějí uzdravit.
snoopy
Pan doktor Bauer je vynikající lékař a skvělý člověk. Jako lékař je velmi schopný, ochotný a precizní, jako člověk je zase empatický a lidský. Pan doktor mi hodně pomohl, za což mu moc děkuji!
eliska.spakova
Byl mi doporučen jako výborný odborník. A byla jsem příjemně překvapena. Pan doktor je velmi příjemný a zásadový člověk. I když je mi 23 výborně mi rozuměl.
Roman Popadinec
Zkazil mi život špatnou diagnozou schizofrenie a postprocesualní defekt osobnosti a dal mě do invalidního důchodu, nazýval mě psychopatem a chtěl odvezt na detenci, ale pomoct mi nechtěl byť jsem byl u psychologa Mgr Václava lukeše soudního znalce šetřen v hypnoze s kladným výsledkem.pan doktor pana psychologa a jeho dobrovzdání nerespektoval.
Skvělý člověk a skvělý psychiatr. Nejen že rozumí své práci, ale i lidem, což je možná mnohem důležitější. Děkuji za pomoc !
Neznám lepšího lékaře, než je pan doktor Bauer.Problémy pacienta nebagatelizuje a snaží se najít nejvhodnější léčbu, která pacientovi pomůže. Je vstřícný, milý, ochotný a pokud by měl každý lékař v naší republice aspoň jeho poloviční kvality, jak profesní tak lidské, muselo by naše zdravotnictví jen vzkvétat. Děkuji. J
Pan doktor Bauer je velice pozorný a empatický k pacientům. Velice mi pomohl a mohu jej také všem doporučit. Musím říct, že dovede lidem naslouchat a určitě má velice bohatou praxi, takže je i veliký odborník ve svém oboru. Pana doktora mám moc rád.