Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
BM
Perfektní dětský lékař, k dětem má naprosto skvělý přístup, všechno vysvětlí, poradí se vším. Nic nenutí, naopak se s ním dá na všem domluvit. Sestřička je veselá, milá, hodná. Fungují i přes telefon a e-mail.
Valentina
Skvělý odborník, velmi milý a kamarádský přístup k dětem, samozřejmě nesmím opomenout úžasnou sestru paní Veselou
Na radu kamarádky jsem přehlásila své děti k tomuto lékaři. Kamarádka si ho velice pochvalovala. Říkala, že má dobrý smysl pro humor, střízlivé uvažování a hlavně nedělá z komára velblouda. Jsme u něho asi dva roky a jsme velmi spokojeni. Nejvíce si na něm považuji, že ho v nejnutnějším případě můžeme navštívit i mimo ordinaci a kdykoliv nám ochotně poradí a pomůže i po telefonu v kteroukoliv denní dobu. Pane doktore, díky.
Je to lékař, kterých je opravdu málo. Vždy vstřícný, ochotně s námi řeší každý problém. Máme s ním zkušenost i takovou, že odhalil to, co před ním nepoznali doktoři jiní. A tím zachránil naší dceři život. Nedáme na něho dopustit.
Ano lékař,který si rád popovídá,ale občas je arogantní a nedej
bože,aby si člověk řekl o nějaké vyšetření někde jinde,to on opravdu
nemá rád,vždyť on je lékař a my pacienti mu do toho nemáme co mluvit.
Opravdu lékař na svém místě,velmi vstřícný, ochotný, mohu jen doporučit.
Kamila B.
Velmi schopný odborník na svém místě, vždy rád poradí, pomůže. Jsem velice spokojená, je pediatrem pro obě mé děti.
dobrý lékař
Ochotny a příjemný lékař, který mi vždy pomohl a řešil se mnou můj zdravotní stav narovinu. Vřele doporučuji.