Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Miloslav Niemczyk
Jsem velmi spokojený s jednáním pana doktora i sestřičky
Pralinka2006
Pan doktor je sympaťák a nejlepší neurolog co znám.Udělá Všechno možné aby zjistil příčinu potíží se kterými k němu jdete.Je milý a Hodný a sestřička je taky skvělá,hodná a příjměnách.Jsem moc ráda že jsem se k panu doktrína dostala.Prostě super třída :)
K.Samiecová
Nemoho říct na pana doktora nic špatného, je užasný a velmi mi pomohl na rozdíl od jiných doktorů kteří mi péčili polyneuropatii antidepresivama!!!!Mockrát děkuji pane doktore
Martin Labaj
Odborník ve svém oboru má velice příjemné vystupování. Jeho léčení zabralo a jsem mu za to vděčný. Doktore díky
Odborník každým coulem, na nic si nehraje, je přirozený. I sestra je v pořádku. R. C.
Pan doktor mi zachránil život. Není co dodat.
Je příjemný člověk a výborný odborník.
Jiří
PAN DOKTOR JE VELICE PŘÍJEMNÝ. K PACIENTOVI SE CHOVÁ VELICE MILE,DOBŘE O NEMOCI KOMUNIKUJE. JE VELICE PRACOVITÝ SNAŽÍ SE,ABY PACIENT BYL VYLÉČEN,NIC NENECHÁVÁ NÁHODĚ.DOBŘE A RYCHLE NEMOC ROZPOZNÁ. DĚKUJI ZA PŘÍKLADNOU PÉČI.
pavelková
Je zodpovědný, má vlídné jednání,vyslechne pacienta a hlavně mu pomůže.Vřele doporučuji,protože takých je dneska málo.Nikdy od něj neslyšíte:"No,co chcete po padesátce.Co si budem povídat.Vždyť máte věk a ve vašem věku,když vás nic nebolí atd..."
biela
Při první návštěvě u pana doktora, jsem si všimla jeho profesionalitu. Od samého pozdravu ,,dobrý den", přes celé vyšetření, až po ,,naschledanou" mám dojem, že jsem u odborníka na svém místě. Je velmi dobý a doporučuji ho!