Kontaktní údaje

Vystudoval jsem jednooborovou psychologii na FF UK a mám ukončený pětiletý gestalt terapeutický výcvik, který již několik let uplatňuji v soukromé psychologické praxi. Gestalt terapie je zážitkový a holistický přístup k psychoterapii, který se zaměřuje na zvýšení sebeuvědomění, zkoumání přítomného okamžiku a podporu osobního růstu prostřednictvím porozumění a integrace mysli, těla a emocí.

Jsem zakladatelem firmy Autenticky, kde se společně s kolegy věnujeme péči o duševní zdraví ve firemním prostředí.

Již třetím rokem se vědecky zabývám na Katedře manažerské psychologie VŠE posilováním odolnosti pomocí mindfulness.

Jsem členem České asociace pro psychoterapii.

arbetpetr.cz
  • Psychosomatika
  • Psychoterapie

Mgr. Petr Arbet - psychoterapeutické a psychologické poradenství
Senovážné náměstí 987, Praha 1, Praha

Pacienti se zdravotním pojištěním

Přijímám: dospělí

Individuální psychoterapie • Od 1 400 Kč

Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolí

Individuální psychoterapie

Od 1 400 Kč

Jak fungují ceny?

Umístění: Mgr. Petr Arbet - psychoterapeutické...Více a psychologické poradenství • individuální psychoterapie Méně

Zkušenosti s terapií jsem už nějaké měla, vždy však pouze chvilkové a v ženském prostředí. Tentokrát mě životní události zasáhly natolik, že jsem byla rozhodnutá pro změnu. Mgr. Petr Arbet na mě už z fotografie a popisku působil velmi sympaticky. První setkání mi napovědělo, že je to správná volba, a začal můj zásadní, přelomový rok! S Petrem jsme se dotkli mnoha témat, já zažila nespočet AHA momentů a konečně otevřela oči. Opravdu se mi změnil pohled na můj život, a co je důležité, nastavila jsem si hranice, našla ztracené sebevědomí a začala si tvořit život podle sebe.
Prozatím se snažím žít nově, s lehkostí a láskou. Vím však, že další zkoušky přijdou, a pokud ano, má volba terapeuta je jednoznačná! Nikdo mi dosud nepomohl tolik jako právě Mgr. Petr Arbet. Z našich setkání jsem cítila velké pochopení, pokroky byly vidět už po druhém sezení, a hlavně – na terapie jsem se vždy těšila.
Doporučuji