" superkonziliární ultrazvukové vyšetření v průběhu prenatální péče ".
Výše uvedené certifikáty společnosti prof. Kyprose Nicolaidese lze najít na - www.fetalmedicine.com.
Kromě klasického gynekologického ultrazvuku nabízím i zde níže uvedené UZ vyšetření.
- screening chromozomálních abnormalit v I. trim.
- UZ screening VVV ve 20 - 22 týdnu těhotenství
- 2D/3D fotografie z nové FOTOtiskárny nejvyšší kvality - Mitsubishi ( model CP-D90DW )
- gynekologie a porodnictví
Pacienti se zdravotním pojištěním a soukromý pacient (bez pojištění)
Hledejte v názorech
Pana doktora jsem si vybrala na základě recenzí. Ovšem se mi nelíbí, že si o recenzi na první návštěvě vlastně řekne. A jaká pacientka, která k lékaři chodí i nadále napíše něco negativního.
Proto musím říct, že jsem čekala hodně, ale spokojená jsem úplně nebyla a po roce gynekologa měním.
Pan Plevák je sice odborník ve svém oboru, ordinaci má plně a moderně vybavenou, ale chybí mu dostatek empatie a zájmu o těhotnou pacientku. Po tuto dobu mi nebylo projeveno zájmu, který se k těhotné, pracující ženě dalo by se říct očekává.
Dále mě nevyhovuje pravidelné pozdní přijmutí do ordinace. Kdyby se pan doktor nebavil o milionu jiných nedůležitých věcech, ale opravdu o stavu či osobním životu pacientky, hned by se nedostával do 30-50 minutových zpožděních.
Závěrem děkuji za odbornou péči. Styl přístupu zřejmě nemůže sednout každému.
S panem doktorem jsem velmi spokojená - je empaticky, profesionální, vse podrobne vysvetli a je moc milý.
Jsem ráda, že jsem k panu doktorovi zacala chodit a moc ho doporucuji.
Pan doktor je velmi profesionální a empatický, vždy mi pomohl a vše jasně vysvětlil. Sestřička je moc milá, ordinace moderně zařízená. Mohu jen doporučit!
Marcela Pospíšilová
Pan doktor je výborný nejen lékař, ale i člověk. Nejen, že se v jeho ordinaci cítíte jako doma i proto, že si s Vámi dokáže popovídat o čemkoli, ale při tom neopomíná být především lékař, který velmi dbá na prevenci a je velmi precizní. Řekla bych, že mu opravdu jde o jeho pacientky, což se v dnešní době o všech lékařích říci bohužel nedá. Pana doktora vřele doporučuji. p.s. Děkujeme, pana doktore!!! :)
MUDr. Peter Plevák
Předem přeji krásný dobrý den. Tyhle slova od pacienta ( tky ) vždy zahřejí od srdce. Že nejde ta pozitivní energie vynaložená směrem k pacientovy nazmar a že to není stále zbytečné býti lidský a laskavý ke svým pacientům. Asi se stávám již ve 54 letech přecitlivělý, no mám radost, když to občas někdo takhle ocení. Já Vám děkuji za kladné hodnocení a těším se na další setkání u nás v ordinaci.
Jana Dohnalová
Dobrý den, s MUDr. Petrem Plevákem mám jen ty nelepší zkušenosti a mohu vřele doporučit. Umí jednoduše a laicky vysvětlit všechny aspekty léčby. Nikdy jsem neměla pocit, že bych obtěžovala, nebo, že už za dveřmi čeká další pacient, navíc u něho oceňuji vřelý a inteligentní humor. Je to člověk s báječným rozhledem, nejen v oblasti medicíny a rozhovor s ním je pro mě vždy inspirující a dodává mi spoustu energie, která mi vydrží ještě dlouho po opuštění jeho ordinace. Jsem mu vděčná za to, že mi naposledy odhalil riziko Preeklampsie a navrhl prevenci, zároveň mi velice laicky vysvětlil, co tato nemoc obnáší a jaká jsou rizika. Jsem mu za mnohé vděčná a chtěla bych moc poděkovat. Budu ráda, když k němu i nadále budu moci docházet.
MUDr. Peter Plevák
Velmi pěkně děkuji za krásnou pozitivní recenzi a slova, které zahřeji u srdíčka. To se nám již teď tak často nestává. Abychom byli za naši práci pochváleni. To se nějako bere za samozřejmost. Spíše lidi rádi vypisují negat. recenze na GOOGLE. O to více si těchto milých slov vážím. DĚKUJI. Uctivě Plevák
Boga
Pan doktor me podporil a nepochyboval o prirozenem porodu po predchozim cisarskem rezu. Je to profik se zkusenostmi. V Chrastanech ma skvelou ordinaci, udela i vsechny screeningy. Vse v klidu vysvetli a uklidni, nemela jsem potrebu cokoli dohledavat na internetu. Panu doktorovi verim. Dekuji za peci
Alice
Pan doktor je vtipálek, velmi podrobně se na vše ptal a měla jsem i pocit, že jsem ho jako pacientka upřímně zajímala. Potud tedy dobré. Přesto ale nějak vázla komunikace, přišla jsem s žádostí o zjištění zda mám/nemám PCOS, sděleno mi bylo: "Je to dobrý." Nějak jsem z toho nepochopila, že PCOS mám a i nadále jsem nevěděla co způsobuje problémy s otěhotněním. Při zástupu p. doktora jeho ženou (MUDr. Plevákovou) mi bylo mezi řečí sděleno, že neví proč se divím, když mám v kartě zapsáno PCOS (už 2 roky). Navíc jsem neustále poslouchala stížnosti na mou pojišťovnu (smluvní), že jim neproplácí úkony, pan doktor si mě ale u pojišťovny "neregistroval" a pojišťovna se více než 2 roky domnívala, že mám předchozího lékaře. Sestřička není právě nejmilejší osobou a bývá dost otrávená jakýmikoli dotazy. Kartu k novému lékaři i přes žádost nepřeposlali. V součtu všeho tedy negativní hodnocení.
MUDr. Peter Plevák
Velice Vám děkuji za Vaše slova na naši adresu. Je to pro nás neocenitelná spětná vazba. Člověk se učí celý život a stále je co zlepšovat. Je dokonce trochu ironii, že teď už přes 1 a 1/2 r. spolupracuje naše ordinace úzce s IVF společností UNICA a problém s PCO sy., resp. Stein Levental, nebo HAAS umíme velmi dobře léčit, resp. pomoct pacientce k zdárnému otěhotnění. Hold takový je život, někdy je chyba v komunikaci a vždy si lidsky nemusíme sednou nebo se úplně nepochopíme, Uctivě PLEVÁK
Leona
Přátelsky , lidsky zároveň profesionální přístup . Jsem rada ze jsem po letech nasla tak skvělého gynekologa. Letám za lékařskou péči pravidelně do Čech z Anglie, a v žádném případě, dokud budu mít možnost tak činit i nadále, jiného gynekologa bych ani nechtěla.
N.H.
Úžasný doktor,který dokáže z vyšetření udělat skvělý zážitek. Pan doktor je vždy dobře naladěný, milý a jako bonus je to srandista. Velké díky za to, že takový přístup k pacientům ještě někdo v dnešní době má a na plno se jim věnuje!!
Balukovska F.
S přístupem pana doktora i jeho asistentky jsem byla velmi spokojená -
vysoce kompetentní, profesionální, trpěliví, vstřícní, milí.
Jsem ráda, že se takový lékař ještě v dnešní době najde