Gynekolog, Diagnostik Více

Chrášťany 1 adresa

Odhadovaná doba odpovědi:

MUDr. Peter Plevák - promoval jsem roku 1997 na lékařské fakultě univerzity Komenského v Bratislavě. Atestaci z gynekologie a porodnictví jsem složil roku 2003. Kromě běžné gynekologické péče se specializuji na tzv. prenatální ultrazvukovou diagnostiku plodů a to již od roku 2006. Erudici v tomhle oboru jsem získal za téměř 9 let působení ve společnosti Genetika Plzeň s.r.o. Od roku 2009 jsem certifikovaným sonografistou mezinárodní UZ společnosti Fetal medicine foundation. Kromě kompletní certifikace v I.trimestru mám certifikát na provádění dopplerovského vyšetření v graviditě, měření délky hrdla děložního a zejména certifikát na provádění tzv. " genetického ultrazvuku ". Na základě výše uvedených certifikátů mi byl již v roce 2012 udělen certifikát který mě opravňuje provádět tzv.
" superkonziliární ultrazvukové vyšetření v průběhu prenatální péče ".

Výše uvedené certifikáty společnosti prof. Kyprose Nicolaidese lze najít na - www.fetalmedicine.com.

Kromě klasického gynekologického ultrazvuku nabízím i zde níže uvedené UZ vyšetření.

- screening chromozomálních abnormalit v I. trim.
- UZ screening VVV ve 20 - 22 týdnu těhotenství
- 2D/3D fotografie z nové FOTOtiskárny nejvyšší kvality - Mitsubishi ( model CP-D90DW )
  • gynekologie a porodnictví

Bezpečnostní opatření v této ordinaci

Zobrazit

Pacienti se zdravotním pojištěním a soukromý pacient (bez pojištění)

Přijímám: dospělí, děti jakéhokoliv věku
Hotovost, Kreditní karta

Ambulantní zavádění antikoncepce - hormonálního nitroděložního tělíska Jaydess, Mirena, Levosert, Kyleena

Gynekologický ultrazvuk

Komplexní gynekologické vyšetření

Prenatální vyšetření

Ultrazvuk plodu

Jak fungují ceny?

E
Umístění: P & P GynCare s. r. o. • prenatál...Vícení vyšetření Méně

Pana doktora jsem si vybrala na základě recenzí. Ovšem se mi nelíbí, že si o recenzi na první návštěvě vlastně řekne. A jaká pacientka, která k lékaři chodí i nadále napíše něco negativního.
Proto musím říct, že jsem čekala hodně, ale spokojená jsem úplně nebyla a po roce gynekologa měním.
Pan Plevák je sice odborník ve svém oboru, ordinaci má plně a moderně vybavenou, ale chybí mu dostatek empatie a zájmu o těhotnou pacientku. Po tuto dobu mi nebylo projeveno zájmu, který se k těhotné, pracující ženě dalo by se říct očekává.
Dále mě nevyhovuje pravidelné pozdní přijmutí do ordinace. Kdyby se pan doktor nebavil o milionu jiných nedůležitých věcech, ale opravdu o stavu či osobním životu pacientky, hned by se nedostával do 30-50 minutových zpožděních.
Závěrem děkuji za odbornou péči. Styl přístupu zřejmě nemůže sednout každému.

Umístění: P & P GynCare s. r. o. • komplex...Vícení gynekologické vyšetření Méně

S panem doktorem jsem velmi spokojená - je empaticky, profesionální, vse podrobne vysvetli a je moc milý.
Jsem ráda, že jsem k panu doktorovi zacala chodit a moc ho doporucuji.

Pan doktor je velmi profesionální a empatický, vždy mi pomohl a vše jasně vysvětlil. Sestřička je moc milá, ordinace moderně zařízená. Mohu jen doporučit!

Umístění: P & P GynCare s. r. o. • Jiný

Pan doktor je výborný nejen lékař, ale i člověk. Nejen, že se v jeho ordinaci cítíte jako doma i proto, že si s Vámi dokáže popovídat o čemkoli, ale při tom neopomíná být především lékař, který velmi dbá na prevenci a je velmi precizní. Řekla bych, že mu opravdu jde o jeho pacientky, což se v dnešní době o všech lékařích říci bohužel nedá. Pana doktora vřele doporučuji. p.s. Děkujeme, pana doktore!!! :)

MUDr. Peter Plevák

Předem přeji krásný dobrý den. Tyhle slova od pacienta ( tky ) vždy zahřejí od srdce. Že nejde ta pozitivní energie vynaložená směrem k pacientovy nazmar a že to není stále zbytečné býti lidský a laskavý ke svým pacientům. Asi se stávám již ve 54 letech přecitlivělý, no mám radost, když to občas někdo takhle ocení. Já Vám děkuji za kladné hodnocení a těším se na další setkání u nás v ordinaci.

Umístění: jiné místo • Jiný

Dobrý den, s MUDr. Petrem Plevákem mám jen ty nelepší zkušenosti a mohu vřele doporučit. Umí jednoduše a laicky vysvětlit všechny aspekty léčby. Nikdy jsem neměla pocit, že bych obtěžovala, nebo, že už za dveřmi čeká další pacient, navíc u něho oceňuji vřelý a inteligentní humor. Je to člověk s báječným rozhledem, nejen v oblasti medicíny a rozhovor s ním je pro mě vždy inspirující a dodává mi spoustu energie, která mi vydrží ještě dlouho po opuštění jeho ordinace. Jsem mu vděčná za to, že mi naposledy odhalil riziko Preeklampsie a navrhl prevenci, zároveň mi velice laicky vysvětlil, co tato nemoc obnáší a jaká jsou rizika. Jsem mu za mnohé vděčná a chtěla bych moc poděkovat. Budu ráda, když k němu i nadále budu moci docházet.

MUDr. Peter Plevák

Velmi pěkně děkuji za krásnou pozitivní recenzi a slova, které zahřeji u srdíčka. To se nám již teď tak často nestává. Abychom byli za naši práci pochváleni. To se nějako bere za samozřejmost. Spíše lidi rádi vypisují negat. recenze na GOOGLE. O to více si těchto milých slov vážím. DĚKUJI. Uctivě Plevák

B
Umístění: P & P GynCare s. r. o. • Jiný

Pan doktor me podporil a nepochyboval o prirozenem porodu po predchozim cisarskem rezu. Je to profik se zkusenostmi. V Chrastanech ma skvelou ordinaci, udela i vsechny screeningy. Vse v klidu vysvetli a uklidni, nemela jsem potrebu cokoli dohledavat na internetu. Panu doktorovi verim. Dekuji za peci

MUDr. Peter Plevák

Moc děkuji za krásnou, stručnou no výstižnou, milou a pozitivní recenzi. Uctivě Plevák

Umístění: P & P GynCare s. r. o. • Jiný

Pan doktor je vtipálek, velmi podrobně se na vše ptal a měla jsem i pocit, že jsem ho jako pacientka upřímně zajímala. Potud tedy dobré. Přesto ale nějak vázla komunikace, přišla jsem s žádostí o zjištění zda mám/nemám PCOS, sděleno mi bylo: "Je to dobrý." Nějak jsem z toho nepochopila, že PCOS mám a i nadále jsem nevěděla co způsobuje problémy s otěhotněním. Při zástupu p. doktora jeho ženou (MUDr. Plevákovou) mi bylo mezi řečí sděleno, že neví proč se divím, když mám v kartě zapsáno PCOS (už 2 roky). Navíc jsem neustále poslouchala stížnosti na mou pojišťovnu (smluvní), že jim neproplácí úkony, pan doktor si mě ale u pojišťovny "neregistroval" a pojišťovna se více než 2 roky domnívala, že mám předchozího lékaře. Sestřička není právě nejmilejší osobou a bývá dost otrávená jakýmikoli dotazy. Kartu k novému lékaři i přes žádost nepřeposlali. V součtu všeho tedy negativní hodnocení.

MUDr. Peter Plevák

Velice Vám děkuji za Vaše slova na naši adresu. Je to pro nás neocenitelná spětná vazba. Člověk se učí celý život a stále je co zlepšovat. Je dokonce trochu ironii, že teď už přes 1 a 1/2 r. spolupracuje naše ordinace úzce s IVF společností UNICA a problém s PCO sy., resp. Stein Levental, nebo HAAS umíme velmi dobře léčit, resp. pomoct pacientce k zdárnému otěhotnění. Hold takový je život, někdy je chyba v komunikaci a vždy si lidsky nemusíme sednou nebo se úplně nepochopíme, Uctivě PLEVÁK

Umístění: P & P GynCare s. r. o. • Jiný

Přátelsky , lidsky zároveň profesionální přístup . Jsem rada ze jsem po letech nasla tak skvělého gynekologa. Letám za lékařskou péči pravidelně do Čech z Anglie, a v žádném případě, dokud budu mít možnost tak činit i nadále, jiného gynekologa bych ani nechtěla.

MUDr. Peter Plevák

Nevím jestli je to ještě aktuální a stále k nám z té nedaleké Anglie stále létate ? Doposud jsem měl 2 pacientky, které za mnou létali až z Norska, konkrétne z OSLA, jedna dokonce v rámci těhotenských poraden. Tak přeji krasný den. Plevák

N
Umístění: jiné místo • Jiný

Úžasný doktor,který dokáže z vyšetření udělat skvělý zážitek. Pan doktor je vždy dobře naladěný, milý a jako bonus je to srandista. Velké díky za to, že takový přístup k pacientům ještě někdo v dnešní době má a na plno se jim věnuje!!

MUDr. Peter Plevák

Stále nechápu, že se mé odpovědi neukázali. Asi nějaký skřítek v systému. Tak tedy to teď napravuji. Velmi Vám děkuji za Vaše milé slova. Rádi Vás v naši ambulanci uvidíme opětovně. Uctivě Plevák

B
Umístění: P & P GynCare s. r. o. • Jiný

S přístupem pana doktora i jeho asistentky jsem byla velmi spokojená -
vysoce kompetentní, profesionální, trpěliví, vstřícní, milí.
Jsem ráda, že se takový lékař ještě v dnešní době najde

MUDr. Peter Plevák

Také nevím uvěřit, že bych Vám nebyl poděkoval za tak hezké slova na naší adresu. DĚKUJI. Velice si toho cením