Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Kristyna Petrackova
S Panem doktorem mam vybornou zkusenost. O mou trinesicni dceru se pri kazde navsteve stara s potrebnou peci a starostlivosti, je laskavy a vzdy vse vysvetli a dobre poradi.
#ProgramHealthPlus
Marianna Izabela
Na pána doktora s nostalgiou spomíname dodnes. Neskutočný prístup k deťom, milý, pozorný, dbal o to, ako sa dieťa cíti, či nie je vystrašené. Každá choroba poctivo vyšetrená, nikdy neodflákol diagnostiku. Boli sme s ním nadmieru spokojní, takto vyzerá lekár, do rúk ktorého zveríte svoje deti a vôbec sa nebudete obávať, že sa o ne nepostará dostatočne. Je nám veľmi ľúto, že odišiel za svojím snom. Moje deti sa na neho stále pýtajú, pretože doktorky, ktoré sa striedajú v ambulancii po MUDr. Luxovi sú ako hrozná. Jedna hrozná, aj druhá hrozná. A najnovšia je číra katastrofa. Z ambulancie určite odídeme, len čo nájdeme aspoň spolovice tak dobrého lekára, akým je MUDr. Lux.
Jena Kolářová
Vynikajici lekar, starostlivy s osobnim pristupem. Reapektuje nazory rodicu. Bohuzel ze Slaneho odesel a zatim za nej nenasli adekvatni nahradu. Pouze predepisovacku antb a kortikoidu.
Kristýna Bartoníčková
Nejhodnější a nejlepší doktor.
Monika
S panem doktorem jsem se setkala v porodnici po narození mé dcery. Je to velmi příjemný doktor a opravdu to s miminkama umí :)
maminka
Chodim k němu už dva roky s malou na kontroly a můžu potvrdit,že je vynikající doktor a velmi milí k dětěm..je hodný a dost ochotný vše vysvětlí.
maminka
Doházim k němu s malou na ultrazvuky a jsme velice spokojení,moc milí a příjemný doktor..porádí a vysvětlí...takovích doktorů je málo jako je on
velice milý a ochotný lékař
E. Benešová
Setkala jsem se s MUDr. Luxem několikrát (mám 2 malé děti), kromě jeho erudovanosti oceňuji i skutečnost, že je to velmi milý a vstřícný člověk.
Jirka
Setkal jsem se s ním cca před 4 roky při kontrole mé narozená dcery.
Pokud je i dnes tak ochotný, příjemný a znalý, tak smekám.
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze