Zobrazit ostatní profily urologů v okolíCeník
Čěněk Papež
Velká profesionalita při vyšetřování. Příjemná a srozumitelná rétorika. Sestřička vel.i ochotná a vstřícná, též velmi příjemná retorika.
S úctou
Eva a Čěněk Papežovi
AW
K panu doktorovi jsem chodila léta. Na jeho nové pracoviště se bohužel nedá dovolat. Pokud už se tam vypravíte osobně, sestra je neochotná a nepříjemná. Ordinaci nedoporučuji.
Jirka, Praha
Pan doktor Kaplán je odborník na svém místě. Z letité zkušenosti mohu potvrdit, že je svědomitý, zajímá se o detaily a anamnézu pacienta, při vyšetřeních je pečlivý a profesionální. Lidsky výborný, sympatický. Doporučuji!
Naprosto spokojený pacient
Pan doktor má velice příjemné vystupování a jak zde bylo již řečeno přede mnou, tak i poměrně nepříjemná vyšetření (nutná z podstaty věci) dokáže provést velice citlivě a fundovaně. Dostal jsem se k němu v podstatě náhodou a za tuto náhodu jsem velice rád. Prostě z mé strany dlouholetá MAXIMÁLNÍ SPOKOJENOST ! Nechci nijak zlehčovat zde níže prezentované (v některých případech) poměrně negativní názory a postřehy některých přispivatelů, ale to, co zde oni popisují, si reálně vůbec nedokážu představit !!
Výborný urolog, příjemný, pečlivý. Při vyšetření (cystoskopie) velmi citlivý. Přes mé obavy vše proběhlo bez bolesti.
Jan Novák
Při poslední návštěvě za účelem vyšetřen minulý měsíc ve zdravotnickém zařízení Urocentrum, Karlovo náměstí se mi stalo toto:
- Peterk Kaplán mě bolestivě pořezal.
- Mne začal urážet a zesměšňovat, že nic nevydržím, „ jste bačkora, vydržíte míň než ženská, neřvěte, nebo si budou myslet, že vás tu vraždím, no a co, že jste startoval na MS v ledním hokeji do 20 let, ženská vydrží víc“
- Při cestě do zaměstnání jsem měl na spodním prádle stopy krve
- Při tom na mně se chodily do ordinace dívat a s P.K. mluvily 2-3 ženy, když jsem se ohradil na povinnost soukromí dle kodexu pacienta ods.2, tak mi sdělili, že jako personál mohou chodit kam chtějí.
William M.
Příšerná zkušenost, po příjezdu na pohotovost a bolesti v oblasti ledvin vyloženě odflákl vyšetření které provedl jen UZ (bylo vidět že spěchá), neprovedl odběr krve, kde jak se později zjistilo u jiného lékaře by zjistil zánět. Antibiotika jsem tak začal brát až o 4 dny později. Silně tohoto lékaře nedoporučuji.
Kate Stars
Nejlepší urolog!!! vyřešil můj problém, který měli řešit gynekologové!!! (vystřídáni za tu dobu 3 a nepřišel na to ani jeden!!!) absolutně doporučuji pana doktora!!
brejla
Pan doktor je svědomitý lékař. Rád k němu chodím. Při potížích vždy pomůže a stanový léčbu. Jsem velice spokojený.
tom
Skvělý lékař! Vše vysvětlí, zajímá se o pacienta... i když samotné vyšetření není moc příjemné, s tímto panem doktorem se to zvládá snadno. Kéž by bylo více takových!
Urologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Urologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze