Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
andy
Opravdový profesionál, odborník přes asistovanou reprodukci a celému skvělému týmu Centra asistované reprodukce v Motole se nám narodil před 4roky krásný kluk. Děkujeme!!! Můžu jenom doporučit. je to opravdu vynikající lékař a dává do toho hodně od srdce.
Chtěla bych poděkovat p.Feldmárovi a klinice gennet ,že mám už měsíc na světě nádherného chlapečka.Jana Pinterová 43let
Mohu jen souhlasit s ostatními. Profík, pohodový a příjemný člověk. Snaží se to vše vysvětlit tak, aby to pochopil i obyčejný smrtelník. Jsem jeho pacientkou a nemohu si na nic stěžovat...
Byla jsem jeho pacientkou v gennetu -Praha 7.Otěhotněla jsem ve svých 43 letech a to hned na poprvé.Je velice pozorný no to co tady píšou je pravda.Byla jsem také u p.doktorky Lovásové tu jsem měla u embryo transferu a taky příjemná.Jinak děkuji za pomoc jsme ted velice štastní.Jana Pin.
Nesmirne prijemny doktor, profesional a gentleman, urychlil me cekani na IVF a nyni jsem (v jeho peci) tehotna. Kdyby slo nejak zaridit, abych u nej i rodila, tak pro to udelam cokoli, naprosto mu duveruji, vsechny moje otazky vzdy perfektne zodpovedel a vysvetlil, i kdyz jsem ho otravovala mailem a chtela jeste vedet to ci ono, vzdy byl naprosto vstricny a ochotny. Nejlepsi specialista, jakeho znam, navic s lidskym pristupem a smyslem pro humor.
Nejlepší doktor jakého znám,velice milý a usměvavý,díky němu jsem nyní těhotná.moc děkuji!!!!
Nejlepší lékař. Lidsky i profesionálně. Léčím se v Motole s neplodností a jeho milý přístup a úsměv mě vždy povzbudí. Kéž by všichni byli jako on.
Osobně musím říct, že je to nejlepší gynekolog, se kterým jsem měla ve svém životě tu čest. Kvalifikovaný, příjemný, citlivý. A má smysl pro humor, což osobně vnímám jako velký plus. Prostě ví, co na kterou pacientku platí. Nebojím se odevzdat do jeho odborných rukou sebe a snad brzy i svého potomka. Držím palce a přeji vše dobré jak v osobním, tak pracovním životě.
Jana Špačková
Pana doktora jsme měli u porodu přesně před třemi týdny a díky němu jsme to zvládli velmi dobře. Nejen profesionál, ale také vždy dal jen pozitivní info, i přes komplikace. Prostě podpořil a dal sílu pokračovat. Nejen výborný doktor, ale taky člověk. Zdravíme ho i se synem Ondřejem a manželem.
Klusackova
lekar, jakeho jsem doposud nepotkala - velmi lidsky pristup,prijemny, vse dokaze vysvetlit tak, ze i laik pochopi.Pri vysetreni velmi jemny a ohleduplny, Respektuje nazor pacientky, je ochotny vnimat a poslouchat pocity. Takove lekare nase zdravotnictvi potrebuje a jeho kolegove si z neho mohou brat priklad. Pro pacienta je to dar z nebes.
Dekuji, ze jste pane Doktore.
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze