Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
PH
K panu doktorovi docházím už léta. S psychikou se léčím 16 let a toto je nejlepší psychiatr u kterého jsem měl možnost se léčit. Vždy se zajímá o změny mého stavu a co mohlo být jejich příčinou. Má velmi dobrý přehled o novinkách v oboru. Jsem mu vděčný za to, co dělá.
S. R.
Pan doktor se o mě stará úctihodných 8 let. S tím, že léčba psychických obtíží je náročná a trvá, než najdete vhodné medikamenty, je neskutečně trpělivý, našel mi kombinaci, která mi vyhovuje a léčí moje potíže. Je milý a vstřícný, vždycky poradí a morálně podrží. Neměnila bych.
Pavla
Velice milý, vnímavý lékař .Neodbyde Vás jako jiní lékaři ,vyslechne a hledá příčiny a volí vhodnou léčbu . Pečlivě vše vysvětlí ohledně způsobu volené léčby.
Lenka
Naprostá spokojenost s panem doktorem ......Pečlivý, dá se s Ním dobře probrat všechno prostě Velká spokojenost! Kotalova Lenka Klidně se za Svůj názor podepišu
anonymka
Nejlepší psychiatr na ostravsku a v širokem okolí. Je baječny a citim se v jeho přitomnosti velmi skvěle.
Jarmila Š.
Nejlepší psychiatr jakého jsem doposud měla. Je vnímavý a ochotný, dokáže si s člověkem popovídat na úrovni a snaží se věci objasnit i z odborného hlediska. Někdy si připadám jako u psychologa. Chodím k němu pro léky ráda, vždy se něco nového z oblasti psychologie dovím. Vřele doporučuji.
Nejlepší psychiatr kterého jsem kdy měla.
Dokázal se dostat ke kořenu věci a nasadit adekvátní léčbu.
Ješte jednou moc děkuji.
Dekuji za tohoto cloveka, moc moc moc mi pomohl. Kez by byli vsichni tak peclivy, vnimavy a ochotni. Doktor, ktery je na spravnem miste. Vrele doporucuji.
Doporučuji... Aljónka
Slušní,vnímavý,dokáže poradit-neměnila by jsem
Upravit nebo spravovat profilPsychiatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Psychiatři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Psychiatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě