Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Jana
Takové štěstí, že jsem se k paní doktorce dostala! Je fantastická. Ona vlastně neléčí jen děti, ale je velkou psychickou oporou i rodičům a to je někdy opravdu nad zlato. Léčí opravdu se "selským rozumem" a nadhledem. A na diagnostiku má "nos". Sestřičky jsou taky fantastické. Jediné co bych si přála, aby měla paní doktorka více času na odpočinek, protože toho má opravdu hodně.
marcela
Dobrý den, pokud chcete chodit jen k paní doktorce Zaoralové, tak si musíte připlatit. I když přímo její péče není nijak výjimečná. Zbytečně nám třeba doporučovala homeopatika, která byla zcela k ničemu. Vyhodila jsem akorát peníze. Pomohl nám až docent Kopřiva ve Fakultní nemocnici. V její ordinaci se neustále střídají doktoři, což je nepříjemné, když jdete na kontrolu a musíte vše znovu odvykládat, jelikož předchozí doktorka Vám něco řekne a do zprávy napíše něco jiného.Nechávám si totiž zprávy tisknout kvůli otci dcery, takže vím přesně jako to je. Doktorka Vám třeba řekne, že máte zůstat s dcerou kvůli zánětu průdušek celý víkend doma a následně pak otci napíše, že je schopná předání a převozu autem, i když jsem sdělovala, že dcera měla ráno horečku!!! Nedoporučuji celou ordinaci, i když sestřičky jsou milé. Hledám jiného lékaře. Skřipcová
Sandra
Paní doktorka Zaoralová, milá sestřička a celý tým DĚTSKÉHO ZDRAVÍ jsou úžasní. Nejlepší volba, kterou jsem mohla učinit pro zdraví mojí Nikolky. Přála bych všem maminkám, aby měli tak úžasnou paní doktorku jako máme my :-)
Tomáš Hala
Od té doby, co navštěvujeme praxi paní doktorky Zaoralové, naše dcera nezná antibiotika. Léčba čínskou medicínou s kombinací homeopatik je vynikající. Doporučuji
Kirke
Paní doktorka je velice pečlivá, opravdu odborník, sama má tři děti, takže dokáže poradit i z pozice matky. Udělá všechna potřebná vyšetření. Můžu všem vřele doporučit.
Hánkovi
S paní doktorkou Zaoralovou jsme velmi spokojení. Vyslechne nás a vždy dobře poradí. Je milá a má velké znalosti. Velké plus je, že se věnuje i celostní medicíně. Tudíž nenabízí pro léčbu jen klasické léky. Jsem moc ráda, že k ní naše dvě děti chodí. A i když ji máme "za rohem", docházeli bychom k ní kamkoliv. Prostředí v čekárně i ordinacích je příjemné a útulné. Je pravda, že má paní doktorka občas zástup. Ale je to kvůli dalšímu vzdělávání, což je další velké plus :-).
Vyhlídalová Monika
s dcerou chodíme k paní doktorce od narození, tedy 9,5 roku. Jsme naprosto spokojeni jak s ní, tak s celým jejím kolektivem Vždy jsou všichni vstřícní a příjemní. Nikdy jsme se nesetkali s jakýmkoliv negativním chováním. Velmi pozitivně hodnotím rozšíření o celostní medicínu, kterou využíváme a taktéž homeopatii.
Jitka Božáková
Paní doktorka je super a že nevypadá vábně,tak na to snad nezáleží.Je to super doktorka a komu se to nezdá tak ať jde k jiné lékařce.A to že lidi odchází k ní to není Zaoralovou ale tou co od ní jdou pryč.prosím ty co chtějí špinit její jméno tak se podepište hrdinové
Majka
Paní doktorka i sestřička jsou ochotné a poradí i po telefonu. Vždy mi odpověděla na všechny dotazy a líbí se mi, že využívá alternativní léčbu (homeopatika atd.). Jediná nevýhoda je, že má časté zástupy. Naštěstí její zástupkyně je příjemná a profesionální.
Mili rodičové, plně souhlasím s kladným ohasem!!! Paní doktorka a celý kolektiv je úžanýýýý!!! Mám pocit, že si tady někdo na paní doktorku zasedl a hazí na ni jen špínu, že by konkurence?!
Hrubá