Česlava Vaníčková
V žádném případě NEDOPORUČUJI!!!Lépe by paní doktorka STAVÁRKOVÁ udělala kdyby svou ordinaci předala jinému zubnímu lékaři který by své práci rozuměl a byl by tím pádem na slovo vzatý.K této paní doktorce se musí chodit jen se ZDRAVÍMI ZUBY KTERÉ NEMAJÍ SEBEMENŠÍ PROBLÉM.....v opačném případě je BEZRADNÁ...VÍM O ČEM MLUVÍM
Pavel Zápotočný
Veliké děkuji za mnohaletou starost o můj chrup . Vždy velice citlivý a profesionální přístup .
Opravdu , Veliké Děkuji Paní Doktorko :-)
terezah
Velice ochotná, milá, určitě zkušená. V žádném případě to není žádná semetrika jak jiné.Chodím k ní t už téměř 10 let a plomba mi vypadla jen jednou jedinkrát.Nikdy jsem s ní neměla žádný problém.Zuby mám zdravé a po dvouleté návtěvě mi nenašla jediný kaz, pouze zubní kámen a něco mi tam ještě leštila,brousila nebo nevím co. Neůčtuje si žádné vysoké poplatky. Nevím nezažila jsem s ní žádné chirurgické zákroky takže nevím jaká je v tomhle. V čekárně čekáte max 45 minut a to už musí být. Pro někoho možná zubařka na blbém místě protože se k ní jde jakoby do areálu st. Motorpalu. Můj tatka k ní chodi snad 20 let a on má on má prolémy se zubami ale myslím si že díky ní má ůplně všechny. Hodnotím jako velmi dobrý :-)
Kalendová
Jsem s paní doktorkou velmy spokojená
Paní doktorka je velmi milá, ochotná, její ošetřní je citlivé, pacietům a jejich požadavkům vyjde vstříct. Dojem kazí nepříliš sympatická sestřička, přísná a nekompromisní, přesný opak paní doktorky.
NEdoporučuji velmi mila ale když je problem musite k jinemu zubaři
K paní zubařce chodím už několik let a jsem velice spokojená s jejím přístupem i prací. Moc příjemné vystupování i ordinace :) Všem moc doporučuji.
monika kovářová
Paní doktorka je pečlivá a má profesionální přístup.
spokojenost
Manžel k ní chodí již hodně dlouho, moc pí doktorku chválí, protože díky jí má stále svůj vlastní chrup v pořádku a to mu bude za rok 70 let.Děkuji, paní doktorko,Marta
jan.z
Celá rodina moc spokojená.