Pavlína Rybová

Pediatr Více

Kontaktní údaje

Přiblížit mapu
Praktický lékař pro děti a dorost

Komenského 616, Kyjov

Přiblížit mapu

Doktorka Rybová je skvělá !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poradí, vyjde vstříc, ochotná , usměvavá..........

Velmi příjemná,milá,ochotná a hlavně ráda poradí a opravdu ví o čem mluví...........Chodím tam více než 10let a naprostá spokojenost.Mohu vřele doporučit

R
Číslo ověřené

Nesouhlasím. Obě jsou super...

Paní doktorka j emilá,ale ta její tdravotní sestra - neusměje se, jedovatě se dívá, k dětem je necitlivá, studená.
Asi má nějaké problémy, no ale kdo je dnes nemá. na práci zdravotní sestry naprosto nevhodná lidská bytost.

G

Vynikající spolupráce, profesionalita na vysoké úrovni, ochota a příjemná atmosféra v ordinaci. Díky za to paní doktorce i sestřičce.

Číslo ověřené

Velice dobrá paní doktorka i sestřička...

paní doktorka je velmi příjemná a laskavá, s dětmi to umí, vždy se snaží co nejlépe poradit. Sestřička je také moc příjemná. Jsem moc spokojená

K paní doktorce chodíme s radostí, jsme s ní i sestřičkou maximálně spokojeni.S dětma to obě umí a vyšetření proběhne vždy na 1*. Děkujeme a doporučujeme.

Skvělá práce s dětmi a komunikace s rodiči. Díky

Paní doktorka je jedna z nejlepších, chodíme k ní vlastně od začátku kdy je na poliklinice, k dětem je velice hodná, má profesionální přístup, pečlivě vyšetřuje, rodičům poradí, nic neponechá náhodě,pečlivě prozkoumá každou nemoc. Jsme moc spokojeni a dál doporučujeme.