MUDr. Pavlína Hrabčíková

Olomouc 1 adresa

Oční klinika FN Olomouc

I. P. Pavlova 6, Olomouc

• T

Moc ráda bych touto cestou poděkovala paní doktorce Hrabčíkové, která mi velmi pomohla s chronickým zánětem rohovky. Díky její léčbě mám oko v pořádku, zdravé a vidím na něj, v což jsem před návštěvou paní doktorky ani nedoufala. Paní doktorka je velmi lidská, empatická, příjemná, vždy si našla čas na to mě vyslechnout a poradit. Úžasný člověk a odborník na svém místě. Určitě všem doporučuji péči paní doktorky. Celkově jsem se ve Fakultní nemocnici v Olomouci vždy setkala s milým, laskavým a profesionálním přístupem. Děkuji moc.

• Oční klinika FN Olomouc Jiný  •

• S

Zdravím...jedna z nejúžasnějších lékařek, které jsem měla tu čest v životě poznat. Jen co člověk vejde do ordinace, cítí se jako s kámoškou na kávě. Paní doktorce za vše moc děkuji. Lucie

• Oční klinika FN Olomouc Jiný  •

Velice laskavá a poctivá paní doktorka. Jsem moc ráda, že jsem v její péči. Ve srovnání s nejmenovanou doktorkou ze zdravotního střediska na Janského to je sto a jedna. V dnešní době by bylo třeba více takových lékařů, jako je paní doktorka Hrabčíková.

• jiné místo kontrola zraku, oční hypertenze, přeměření dioptrií  •

• Profesionální přístup na nejvyšší úrovni, laskavá k vystrašenému pacientovi s podrobným vysvětlením zákroku a během vlastního zákroku komunikace s pacientem, že mi to uteklo, jako příjemné posezení u kafíčka. V dnešní době....hotový zázrak!!! Děkuji moc!!!

• Oční klinika FN Olomouc operace šedého zákalu  •

Sympatická a milá doktorka, se správným přístupem. Vysvětlí každý postup, před zahájením procesu který má v plánu udělat, což je super pro děti které jsou ve stresu. Navíc působí tak, že ví o čem mluví. První lékař u kterého mi stojí za to, psát recenzi.

• jiné místo  •

Velmi lkdsky a naprosto profesionalni pristup. Trpelivost, snaha vysvetlit vse do detailu a uvest klady i zapory. Moc pani doktorce dekuji.