Daniela A.
Konečně k zubaři chodím beze stresu- profesionální, šikovná, pohodová paní doktorka. Moc děkuji!!!!!
Přístup zubařky k pacientům je výborny, ale kvalita odvedené práce není až na takové úrovni, za kterou si člověk platí. Pokud plomby za 400 a více vypadávají po roce a v některých případech už po 2 měsících, tak je někde něco špatně. Ale musím se opakovat, přístup k pacientům je za 1*
U paní doktorky jsem byla poprvé asi před měsícem a velmi mile mě překvapil její přístup. Jsem taky jedna z těch, co má panickou hrůzu ze zubařů, ale u ní se žádný strach nedostavil. Sice mi nepřijde až tak 100% pečlivá jako má minulá zubařka, ale to vyvažuje její přístup i sestřin. Co se týká jejích cen, byla jsem naprosto šokovaná, že za ošetření zubního kamene a nový kartáček chtěla směšných 80Kč. Rozhodně doporučuji všem.
Paní doktorka začala ordinovat i na poliklinice v Krnově od nového Roku, jsem za to rád a velice doporučuji profesionální přístup a ochotu ošetřit i nového pacienta co se bojí.
Příjemná péče a doufám,že nám zde paní doktorka vydrží.Děkuji Blachota.
Spokojenost, profesionální přístup, ochota. Děkuji
Chtěla bych touto cestou poděkovat paní doktorce za vstřícnost a trpělivost,s jakou nejen mně osobně,ale i spoustu mých známých ošetřuje.Sama mám panickou hrůzu z jakéhokoliv zásahu u stomatologa,ale v jejím případě jsem v klidu a vždy se na dalším lékařském postupu domluvím.Děkuji za její příkladnou péči a hlavně za pěkný přístup k takovým strašpytlům jako jsem já sama. D.Doležalová
velmi dobrá stomatoložka, ochotná, přívětivá, na vysoké odborné úrovni
Musím nesouhlasit se záporným hodnocením ba co více zaráží mě forma vyjádření - když už chci někoho veřejně "poplivat" tak aspoň slušnost velí popsat proč mi daný člověk nevyhovuje či z jakého profesního důvodu mám na něj takový názor a na závěr je přeci slušnost se i podepsat. Takto mi to zavání buď nějakou soukromou záležitostí což nesouvisí s profesí a výkonem nebo jde o úplné ignoranty a primitivy,kteří ať paní Doktorku už neotravují.
Já sama osobně jsem s ní velice spokojena a ráda bych jí touto cestou poděkovala za to,že i v těchto končinách je ochotna poskytnout nám z okolí péči na úrovni.
Co se týče toho,že v podstatě nic neplatíme až na nějaké drobnosti je v dnešní době úplný zázrak , co mám známé v Ostravě,Brně či Olomouci tak návštěva pod 1000,-Kč neexistuje, samozřejmě záleží i na technologii a materiálech, ale kdo z nás by jezdil za zubařem a ještě platil-- Bože lidi buďme rádi a nosme ji na rukou, vždyť kdo z nás je 100% ve své hygieně o zuby, stravovacích návycích a hlavně kdo z nás chodí opravdu zavčas a ne až 5 minut po 12 hodině kdy zub bolí jk blázen................
Hodně sil a slušných pacientů přeje Koblížková a děkuji.
Havlová Olga
Úžasný přístup, zájem na léčbě, specializace na paradontózu, u ní zapomenete, že sedíte u zubaře a co spraví, to drží. Jsme s manželem spokojeni oba. Je profesionál na svém místě, dodá i kartáčky na míru.
nejlepší zubařka, příjemná sestra