Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Jiří F.D.Veselka
V první řadě paní doktorka se opravdu snaží pomoci pacientovi. A to i v případě, že sám pacient ze začátku ve zlepšení svého stavu vlastně nevěří. Nemůžu mluvit za ostatní, ale toto je moje osobní zkušenost.
Váš účet byl odstraněn
Paní doktorka je velmi empatická, vždy pečlivě posoudí aktuální stav pacienta, vyslechne a snaží se podpořit. Velice si vážím toho, že léčbu pomocí léku navrhuje až v případech, kdy je to opravdu třeba.
Hana
Léčím se u paní doktorky již 12 let, dělá svoji práci dobře, léky nepředepisuje zbytečně ale při skutečné potřebě. Posoudí při každé návštěvě aktuální stav.
Její přístup bez nějaké falše mi naprosto vyhovuje.
Erudovaná lékařka, skutečná odbornice. Vyslechne, poradí, snaží se najít řešení, neodbyde pacienta jen nějakým lékem.V dnešní hektické době budou takoví lékaři potřeba čím dál víc. Dana S.
Jiří
No můj názer je, že po své zkušenosti nemůžu říct nic kladného. Nepříjemná až protivná, která by podle chování patřila spíš na patologii než do ordinace psychiatra, ale někomu může vyhovovat její rázný přístup. Mně ne.
Richard
Rázná, ale fajn lékařka. Co pacient, to velmi individuální přístup a co by nástupce MUDr. Porteše skutečně kvalitní náhrada. Pacienty nesoudí od dveří a tím je v dnešní době velmi výjimečná.
Richard S.
Upravit nebo spravovat profilPsychiatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Psychiatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Psychiatři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně