Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Zuzana L.
Velmi milá lékařka s profesionálním přístupem. Vysvětlí co je třeba a vždy pomůže. Chodím k ní ráda a k nikomu jinému bych nešla.
Paní doktorka je nekomunikativní, problémy moc neřeší a zda se mi, že bere věci na lehkou váhu.
J. L.
Hrůza. Arogantní jednání. Paní doktorka byla bezdůvodně velice nepříjemná a žádné řešení problému nenavrhla.
E.K.
Paní doktorka Doležalová je milá, vstřícná, vyšetření nebolestivé. Pokud se zeptáte, vše vysvětlí. V těhotenství bylo také vše v pořádku. Jediné mínus je čekání, přestože je pacient objednaný.
Marie
Já tedy nemůžu napsat kladný názor. Byla jsem u paní doktorky pouze jednou, s tím, že jsem se rozhodla na základě recenzí zde, a to takových - že paní doktorka je milá. Nemohu posoudit odbornost vzhledem k jedné návštěvě, ale nemyslím si, že by se lékaři měli soudit pouze podle své odbornosti, a co mi opravdu velmi vadí jsou nelidští lékaři. Z komunikace paní doktorky jsem odcházela opravdu zděšená. Ale je možné, že tento přístup vadí pouze citlivějším jedincům.
Káťa
Paní doktorka ordinuje jenom 2 dny v týdnu a skoro pořád tam není. Když má někdo akutní problém má holt smůlu. Když chce člověk přijít neobjednany když je nějaký problém, nevezme ho a "vyšetřuje" po telefonu. Přecházím jinam!!
Tereza H.
Vždy jsem s ní byla spokojená, pomohla mi a utěšila, když jsem měla problém a jako mladá holka jsem k ní šla poprvé.
SarkaM
Velmi milá lékařka s profesionálním přístupem. Do ničeho nenutí, vysvětlí co je třeba. Chodím k ní ráda a doporučuji.
Tereza
Paní doktorka je hrozně milá, obavy z vyšetření mne díky ní přešly už po tom prvním. K nikomu jinému bych chodit nechtěla. :-)
Eva
Chodím k paní doktorce, sice vědomosti a praxi má, ale opravdu je nekomunikativní a nedokáže člověka přesvědčit. Vždy jsem od ní odcházela s velmi smíšenými pocity.