Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
B.
Šli jsme k paní doktorce Andrlové s novorozencem hlavně z důvodu, že nemusíme miminko tahat nikam autem a hned jak to bylo možné jsme i na úkor dojíždění vyměnili raději za jiného pediatra. Pro ostřílené maminky, co si nenechají sypat popel na hlavu asi dostačující péče. Pro nás jako rodiče prvního miminka naprosto nedostačující. Zájem o zdravotní stav dítěte minimální, udělá z vás akorát tak zbytečnou hysterku. I je podle všeho v zásadě spíše proti očkováni, takže pro maminky, co chtějí dodržovat očkovací kalendář, to není vůbec ideální. O očkováni si člověk musí říct sám, jinak mu ho nikdo ani nenabídne. Dále se nám nelíbilo, že kontrolní váhu miminka dělá s nevynulovanou látkovou plenou. Za nás jsou rozhodně lepší a svědomitější pediatři.
Daniela
K paní doktorce chodím už od mala. Naprostá spokojenost, paní doktorka je pečlivá, vždy mi poradí a pomůže. Je mi líto, že příští rok jdu k dospělému lékaři :(
Dagmara R.
Jsme s paní doktorkou spokojeni. Syn vůbec není statečný, vždy vyvádí, schovává se a to už je mu skoro 6 let. Paní doktorka i sestřička jsou moc milé, vždy mu nejprve ukáží, co mu budou dělat, dokáží ho zbavit strachu. Mě vždy na otázky odpověděly ochotně. Za tři roky jsme neměli s paní doktorkou problém.
ivicca
Podcenila u mé dcery veškeré příznaky onemocnění klíšťovou encefalitidou, přesto, že jsme byli na pohotovosti, následně u paní doktorky s vysokými teplotami, v nejvyšším stadiu nemoci nás ještě hnala na rtg dutin.Nakonec dcerka skončila ve vážném stavu na infekčním oddělení s diagnózou klíšťová meningoencefalitida. Od p.doktorky odcházíme.
pistatko
Dnes jsem navštívila paní doktorku,jelikož naše paní doktorka neordinovala .S paní doktorky Andrlové mám ten nejhorší pocit,ani se s námi nechtěla skoro vůbec bavit .Velice arogantní pediatr ,už nikdy více k ní Petra
eliskarenerova
S pí.doktorkou, je velmi těžká řeč! Asi záleží na tom jak se vyspala.Je poměrně naládová a občas dává najevo, že jí pacient leze na nervy. Doktorku jsem vyměnila a mám daleko lepší péči a lidštější , citlivější přístup.
Ewik007
s pani doktorkou jsme nadmíru spokojená vždy měla ke mě i k dítěti přístup skvělý a to k ní chodíme 3rok vždy poradí vysvětlí a řekne co a jak
K paní doktorce chodíme přes rok,do té doby než bylo mé dítě nemocné bylo vše v pořádku,skvělý přístup ke mě i k dítěti,jen se začlo marodit byl problém,týden sme měli problém který se řešil jen jako viroza,po týdnu sme byli ubytováni v nemocnici..ještě se pani tvářila jako když si vymýšlím.Nehledě na to že skoro pořád prázdná čekárna - nebo poloplná romů svědčí také o něčem,bohužel jsme museli měnit.Paní doktorce přeji mnoho úspěchů jak v léčení tak v životě
Ano, paní doktorka je poměrně příjemná ( k mé dcerce se chová víc jako teta, než jako doktorka), ale to nestačí. Podle mě to není odborník. Měla jsem z ní několikrát velmi sporné pocity, neboť paní doktorka si v rozmezí jednoho týdne dokáže velmi protiřečit. Příjde mi jako by vůbec nevěděla s kým mluví ( je jí fuk jestli Nováková a nebo Dvořáková). A její odborné rady jsou pro nás naprosto neproveditelné, ale jinou alternativu prostě nemá. Pro takový rady nemusím chodit k pediatrovy. Je milá, ale náladová, zmatená a opravdový hlavní slovo tam má sestra. Budeme bohužel měnit.
S paní doktorkou jsem spokoje, vše vysvětlí a je velmi milá i sestřička je velmi milá a ochotná.