Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Michaela Chaloupková
Komunikace paní doktorky je dosti specifická, ale já jsem se v její přítomnosti cítila dobře. Vše velmi podrobně vysvětlila, k synovi se chovala hezky, zodpověděla všechny mé dotazy.
R.Č.
MUDr byla strašně arogantní nelze s ním mluvit byla drzá a protivná už bych nikdy tu nemocnici nenavštívil. Nikdy bych netušil že v jednadvacátém století ještě taková doktorka může někdy ordinovat v této nemocnici, a léčit dětské pacienty. Nejhorší doktor kterou jsem kdy zažili.
JH
Paní byla velice arogantní a na naše dítě, kterému nejsou ani dva roky a má už týden 39 horečky, velice zlá a neprofesionální, odbyla nás tím, že je to viróza a co tam v podstatě vůbec děláme. Seřvala nás že špatně dávkujeme nurofen na horečku, když jsme se ohradili, že dávkujeme dle příbalové informace, tak nás nařknula, že lžeme a kdž sí sestra řekla, že to tam na obalu opravdu je, tak jí řekla, že se jí na názor neptala.
hynkovailona@gmail.com
Nemám s touto paní doktorkou takovou zkušenost a již nikdy k ní žádné dítě nepřivedu. K dítěti ve vážném zdravotním stavu se chovala bezcitně a neprofesionálně s odůvodněním, že byly 3 hodiny ráno...
Radiměřská
Paní doktorku Adolfovou známe velmi dobře z trutnovské nemocnice. Můžu ji jen doporučit. Je milá, profesionální, vyšetří důkladně, vše vysvětlí po lopatě. S dětmi jedná mile a přitom na rovinu. Je stále vlídná a usměvavá, i když k jednomu pacientovi přivedu další 2 malé děti, takže je plná ordinace. Krom toho je ohromně vtipná. Paní doktorko děkujeme, návštěv u vás se neobáváme. Radiměřská