Věřím, že všichni chceme být spokojení a žít naplněný život. Někdy ale můžeme na cestě zabloudit nebo nám okolnosti cestu zkomplikují.
Jsem tu, abych s vámi hledala, kudy se nově vydat.

Moje práce je nejvíce inspirovaná na řešení orientovaným přístupem (Solution Focused Brief Therapy).

Věřím, že největším odborníkem na vlastní život jste vy, ve společném rozhovoru pak můžeme spoluvytvářet řešení na míru vašim přáním a potřebám.

Přístup využívá cíleného kladení otázek k pátrání po minulých zkušenostech, posílení vašich současných zdrojů a vytváření vaší preferované budoucnosti.

Nabízím bezpečný prostor, vyslechnutí a společné hledání, jak vaši situaci zvládnout nebo změnit.

Kromě terapeutické praxe působím v oblasti rozvoje a vzdělávání zaměstnanců. Mohu vám tak pomoci i s kariérním rozvojem nebo tématy spojenými s prací.

Baví mě i práce s páry, při které vycházím ze zkušenosti z práce v Manželské a rodinné poradně.

Soukromá terapeutická praxe
Rašínova, Brno-střed, Brno

Přijímám: dospělí

Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolí

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Mgr. Pavla Wilhelmová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor