Zobrazit ostatní profily revmatologů v okolíCeník
Božena Havelková
Paní doktorka Vavřincová je úžasná jako člověk i jako lékař.Ochotná,milá,soucítí s pacienty a snaží se všemožně pomoci a to se jí daří.Léčím se u ní 28 !!! let s RA a myslím, že bez ní bych už byla na vozíku. Když vejdete do ordinace a přivítá vás milým úsměvem.To je pohlazení po duši a každý nemocný pookřeje.
Velmi ji za všechnu péči děkuji a přeji mnoho dalších úspěšných let ,jak v práci ,tak i v osobním životě.
Petra P.
S pani doktorkou jsem spokojena. Chodim k ni od cca 4 let (nyni je mi 24) a spokojenost. Poradi, pomuze, udela pro me vzdy maximum.
marhoulovam
Pani doktorka je výborná lékařka, chodíme k ní 10 let a máme biolog.léčbu a díky ní může dcera uskutečnit i své sny.Nyní je jako Au pair v Londýně injekce má sebou a tak může bejt jako ostatní holky.Moc jí za vše děkujeme.M.Marhoulová
Adam S.
K pani doktorce jsem zacal chdit ve chvili, kdy mi byla diagnostikovana Juvenilni idiopaticka artritida a prave diky teto doktorce nyni mohu o 9 let pozdeji fungovat jakop normalni clovek. Pani doktorka je velmi empaticka a prijemna k detem, mam na ni jen dobre vzpominky a jeji pece mi tenkrat "zachranila" zivot.
natailexa
Velmi, velmi špatný lékař.nechce léčit nemocní lidé, nechce nic dělat. Mám dva dny čtení literatury na revmatologii - Znalost více než ona. zatímco ještě pracuje v dobré nemocnici - FN Motol . ona potřebuje sidelat domů, pořád neví, jak se chovat k lidem a nechci !
Helena
K paní doktorce docházím se svojí skoro pětiletou holčičkou již více než rok. Jsem moc spokojená, paní doktorka je odborník na svém místě a my jsme měly to velké štěstí, že hned při prvních obtížích (juvenilní idiopatická artritida) jsme se dostaly k ní do péče - nejdřív ve vinohradské nemocnici a posléze, když bylo nutné nasadit biologickou léčbu, do FN Motol. Myslím, že jen díky ní a její péči může dcera žít běžným životem školkového dítěte prakticky bez omezení.
S péčí paní doktorky jsem nadmíru spokojená, je pečlivá,ochotná, umí člověka uklidnit.Po zkušenostech s revmatology ve FN HK, kdy po 3/4 roce neskutečných bolestí, mi řekli že jinou možnost léčby pro mě nemají. Paní doktorka změnila způsob léčby i dávkování a já konečně po roce můžu relativně dobře fungovat. Mockrát děkuji za znovuvrácení chuti do života. Veronika K.
výborný ortoped. Dal mi dohromady prst
K paní doktorce Vavřincové chodím už 19 let můžu jí jenom doporučit. I díky ní jsem nyní zdráv.
Vážím si paní doktorky!!! Člověk na správném místě. Vděčím jí za hodně.
Upravit nebo spravovat profilRevmatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Revmatologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Revmatologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze