Odhadovaná doba odpovědi:

Jmenuji se Mgr. Pavla Urbášková (za svobodna Zelenáková) a jsem psycholožka, terapeutka a koučka.
Podporuji klienty při zvládání osobních, vztahových i pracovních výzev, nacházet rovnováhu, nový směr a dosahovat osobního růstu.
Mým cílem je vytvořit bezpečný prostor, kde můžete otevřeně sdílet své myšlenky a pocity. Společně budeme hledat cesty ke spokojenějšímu a naplněnému životu.
Momentálně jsem frekventantkou komplexního psychoterapeutického výcviku institutu Gaudia s názvem Terapie v postmoderně, který je akreditovaný Českou asociací pro psychoterapii (ČAP). Tato terapie kombinuje nejnovější poznatky, technicky a metody z různých terapeutických směrů, např. systemické terapie, terapie zaměřené na řešení a narativní terapie, které přijímají klienta a jeho životní příběh se všemi jeho specifiky. Díky tomu můžu terapii přizpůsobit na míru vám a vašim potřebám a očekáváním.
Budu se těšit na osobní nebo online setkání.
Více o mně zde: https://terapiespavlou.cz
Budu se těšit na osobní nebo online setkání.
Více o mně zde: https://terapiespavlou.cz
Havlišova 15, Brno-Královo Pole, Brno
Telefonní číslo
728 37...
Zobrazit telefonní číslo
Telefonní číslo
728 37...
Zobrazit telefonní číslo
Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta.
Další informace.
Při první návštěvě mi bylo vše vysvětleno. Pozorná, milá, komunikativní
Psychologové v okolí
Nejčastěji léčené nemoci