Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
M.Č.
Paní doktorka je velmi příjemná, empatická a odbornice. Ochotně se mi ujala, důkladně vyšetřila a vysvětlla příčiny problémů. Takovýto opravdu lidský přístup k pacientům se jen tak nevidí. Moc děkuji.
Jan Polívka
Úžasný, empatický přístup k člověku. Na to by se něl zvýšit důraz při výchově mediků. Paní doktorka je taky velice pečlivá a co slíbí, všechno dodrží. Obdivuji také, jak vše zvládá, včetně rodiny a osobních zájmů. Zítra má svátek, tak všechno nejlepší! Jan a Ludmila Polívkovi
Alina
Souhlasím se všema pozitivníma ohlasama na tuto paní doktorku. Strašně si vážím jejího přístupu. Myslím, že je to člověk na správném místě a dělá to opravdu ze srdce. Díky za takové lidi.
I.Š.
Šla jsem k paní doktorce na základě pozitivních recenzí a musím naprosto souhlasit. Vyšetření bylo opravdu poctivé, paní doktorka mě vyslechla, vyšetřila a odeslala na rtg a mr, kde byla příčina problému zjištěna. Vše mi bylo velmi dobře a srozumitelně vysvětleno a názorně ukázáno. Děkuji a moc doporučuji.
Anna H.
Paní doktorka je ta nejlepší s jakou jsem se kdy, mohla setkat. Je milá, vstřícná a pečlivá, mnozí lékaři by se mohli od ni učit. Děkuji za její péči a všem pacientům bych přála, aby takových lékařů bylo více. Hoangová Anna
Vendula
Paní doktorka je velmi hodná a vstřícná a hlavně komunikativní nemocný ji nijak neobtěžuje . Díky moc
jitka.jakovenkova
Paní doktorka je úžasně vstřícná, milá, starostlivá, na profesionální výši. Děkuji za její péči.
Jakovenková
Jedině mohu potvrdit pozitivní reakce pacienů paní doktorky. I já se setkal s velmi vlídným přístupem a pomocí, ted je ale MUDr. Samsounková na MD.
Děkuji paní doktorce,že se ujala mé léčby po velmi ošklivém pádu a tím podstatně zmírnila moje bolesti zad,vřele doporučuji její léčbu. Kopecká
Jana Kopecká
Tato paní doktorka je velmi laskavá a vlídná a má veliké pochopení pro obtíže pacienta.
Neurologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Neurologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze