Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
barca2
Chvilku mi trvalo, než jsem si na paní doktroku zvykla. Má trochu jiný přístup než paní doktorka u které jsme byli se starším synem. Z mého pohledu je velmi pečlivá a snaží se nejprve volit šetrnější formu léčby. Moc mi pomohla u mladšího syna a nelituji, že jsme k ní přešli i se starším. Doufám, že budeme takto spokojení i nadále. Setřička je velmi ochotná a milá.
Doporučuji. Paní doktorka je velice pečlivá a ochotná.
s paní doktorkou jsem nebyla vůbec spokojená..nedávno jsem přešla k jiné paní doktorce a je to hodně velký rozdíl..nejenže někam založí zprávy od jiného lékaře a po dvou letech je chce,i když je dávno má u sebe,tak například moje dcera měla od malinka asi zřejmě sennou rýmu a pořád měla udspanej nosánek a nebo jí z něho teklo a paní doktorka mi řekla že nic nevidí že má nosánek uvolněnej.To je jen jeden z příkladu.Je hezký že se stará třeba i o postižené děti a že je neuroložka ale to je asi tak všechno...Paní sestřička se ale úžasná
pani doktorka i setricka vzdy mile a vstricne, vzdycky pomohly
Mohu jen souhlasit s predeslymi hodnocenimi. Sestricka i pani doktorka jsou velmi mile, vstricne, empaticke. Pani doktorka je velice pecliva, jeji pristup mi naprosto vyhovuje.
zajíčková
Velmi milá a pečlivá paní doktorka.....jsem s ní velice spokojená...Je to odbornice....Má o milou sestřičku....
Velmi ochotný a rádi poradí i s prkotinou.doporučuji
Zuzana Veselá
Jsem s touto doktorkou moc spokojená, sice trošku déle čekáte v čekárně, ale zase lepší, než jako na běžícím pásu.
Vždy příjemná jak sestra, tak i paní doktorka, vždy velice ochotné vyslechnout a poradit.
Paní doktorka velice důsledná, svědomitá a milá.
Působí vše v rodinném duchu.
Moooooc všem doporučuji!!!!
...
Nedoporučuji, několikrát mi zanedbala dítě, už nejednou to mohlo dopadnout ne moc dobře...
Hodnocení bylo změněno na "Nedoporučuji". Důvod: Obsah komentáře neuvádí důvod nekompetentnosti lékaře.