Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Korina Rybářová
Prosek. Jsem v kartotece, měla jsem se blokaci krkc.patere. Stačilo prohlédnout a podat mezokain nebo injekci proti zvracení a bolesti. Doktorka na mě nesáhla, poslala mě k praktikovi pro doporučení a že nemohu znát svojí diagnózu. Říkala jsem jí, co mě bolí. Ptala jsem se, zda když mě bolí zub, tak zda musím k praktikovi pro doporučení a ona na to, že je to něco jiného. Dle právníka přes zdravotnictví pana Dostála lékař je povinen přijmout pacienta s bolestivým stavem a to i když ho nemá v evidenci. Toto jsem jim připomněla, ale nereagovala na to. Doplazila jsem se k praktikovi, kde jsem 5x zvracela bolestí, musela jsem čekat, nakonec mě vzali dřív. Okamžitě dali injekce, které má i neurolog. Potvrdilli zcela, že jsem měla pravdu já, že neurolog se na to vykašlal. Obávám se, že paní doktorka dává ruce od akutních případů, kde má vyšetřit a pomoci hned a že si svojí odborností není jistá. Nevyzná se ani v zákonech. Měla v čekárně prázdno! Kvůli neprofesionalite mi o 2 hodiny.
Velmidobrá ale pracuje bez jakékoliv přístrojové techiky mimo PC.
Já
Paní doktorka je velice dobrá lékařka, diagnostik na svém místě, vstřícná a ochotná, je běžnou praxí zajištění následných vyšetření a naopak okamžité vyšetření při akutním stavu, má opravdu velice mnoho pacientů a při objednání dodrží vždy stanovenou dobu-nečeká se zde ani při náhlé návštěvě, což není bežnou praxí u jiných odborných lékařů
Schejbal Evžen
MUDr. Melicharová,
je velmi vstřícná, k pacientům má opravdu individuální přístup. Dovede dobře vysvětlit stav pacienta i postup léčení. Jsem s ní velmi spokojen.
Proklientsky orientovaný lékař
Neurologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze