Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Bj
Paní doktorka Lišková, je naprostá odbornice. Vždy když mi něco bylo, tak mě pečlivě prohlédla, popř. mě poslala na jiné vyšetření. Je moc milá a trpělivá. Je taky velmi ochotná a vstřícná.
pani doktorka, je prostě nejlepší
ve všem a pro každého
bez rozdílu
akční slušná milá shovívavá
a především profesionální
k dětem i nám rodičům
pani doktorka, je prostě naše a je nej nej nej nej nej nej nej lepšíííííí
K paní doktorce jsem přešla se svými dětmi, jsem s ní velmi spokojená. Je ochotná, řeší se mnou co potřebuji, vysvětluje, necpe dětem antibiotika za každou cenu. Co se týče odbornosti, kterou taky někdo hodnotí, nedokážu posoudit, jelikož nejsem doktorka. Každopádně když přijdeme s problémem, paní doktorka ho řeší velmi ochotně a spolupracuje přitom se specializovanými lékaři. Dále ještě velmi oceňuji, že paní doktorka respektuje moje rozhodnutí - např. posunutí očkování, ap.
Paní doktorka mě léčila od narození,bohužel již mi bylo 19let a tak již musím chodit k praktikovi pro dospělé.Již to však není ono.Paní doktorka je velice pečlivá, nikdy neodmítla k nám přijít na návštěvu,když jsem stonal.
Černá
Chodím k paní doktorce s dětmi již několk let a musím říci, že je velice pečlivá, a je odbornicí na svém místě.Jsem ráda, že máme možnost k ní chodit.
Jiřina Novotná
K paní doktorce chodím několik let se svými dvěma syny.Oba ji mají rádi. Vždy nám hodně pomohla. Neváhala k nám ,když kluci stonali,opakovaně přijít na návštěvu.nyní nám bude velice líto, když klukům bude 19 let, že se musíme přeregistrovat k lékaři pro dospělé.
Novák
K paní doktorce chodám s dětmi několk let. Jsem velice spokojená. Je ovelkou odbornicí, má velice pěkný vztah k dětskýmpacientům. Děti k ní chodí rády .
Hodnotím jako nejlepší.
Janička
Musím také pochválit paní doktorku. Je velice milá, příjemná a rozhodně je to odbornice na svém místě. Zatím vždy dobře poradila a jsem ráda, že mé děti k ní chodí.
Šimánková
Skvělá paní doktorka, starala se o moje děti ukázkově a moc mi pomáhala s péčí
o dlouhodobě nemocného syna. Kdyby takových lékařů bylo víc....
Šilhová
Mám s paní doktorkou ty nejlepší zkušenosti jak s prvním dítětem, kterému dnes už je 17 let, tak s druhou dcerou. U mého syna mi právě doporučila cestu, jak jsme léčili zcela přírodní cestou alergii. Cením si toho, že mi synovi nepsala pouze antibiotika, která sice problém rychle řeší, ale v budoucnu to ku prospěchu moc není. Takže mohu jen doporučit. A podle toho, co slyším od jiných maminek, tak jsme moc rádi, že máme doktorku, která se o děti zajímá a nebere to jako "bussines".
Umím si zcela představit maminku z předchozího příspěvku, která nechala nemoc u svého dítěte dojít tak, že skončili v nemocnici. Protože je na rodiči, aby v případě, že dítěti léky nezaberou či zdravotní stav se zhorší, aby znovu přišla k lékaři a hledali jinou cestu. Nejjednodušší je vždy obvinit druhé, než hledat chybu sám u sebe. To vypovídá i o tom, že se nedokázala ke svému příspěvku přiznat a uvést své jméno.
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze