Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Petra Součková
Jsem velice rada za pani doktorku, je skvela a chvalim ji vsude, kde muzu. Nic nezanedba, zajima se a je velice lidska!
Hana Šimková
Výborná lékařka, vstřícná, uklidní, v případě potřeby odešle na odborné vyšetření, velmi pečlivá.
Sestřička ochotná, pohotová, milá, vyslechne a poradí. Moc děkuji.
Nespokojený
Paní doktorka je pečlivá, ale bohužel příšerně pomalá. S každým si tam povídá desítky minut. Do ordinace se nedovoláte, nikdo to většinou nebere. Pacienti, kteří přijdou se napíšou do sešitu (který tam většinu doby není), ale stejně se pořadí přeskakuje jak se jim chce. Jakákoliv návštěva je na několik hodin.
MUDr. Pavla Kučerová
Vážený nespokojený či nespokojená,
do ordinace se lze dovolat v ordinační době,sestra má ale i jinou práci než brát telefony,které zvoní cca po 10 minutách.Pro komunikaci s pacienty mám funkční email na který odpovídám do druhého dne.Pořadí se nepřeskakuje, pacienti ale chodí třeba na odběry nebo jen pro recept a tím pádem jdou pouze k sestře. Vzhledem k dennímu množství pacientů a obsáhlé administrativě si opravdu nemohu dovolit zbytečně prodlužovat dobu pacienta v ordinaci.Dále funguje možnost se objednat na určitou dobu a tím se vyhnete dle Vás dlouhému čekání v čekárně. K Vaším dalším výtkám mám pouze jediné-stačilo vše řešit se mnou osobně, jsem ráda za každou připomínku k naší práci a ne se schovávat za anonymitu internetu.
Simona
Doporučuji. Empatická paní doktorka, která Vám ráda poradí sama od sebe - ani se nemusíte ptát :-) Na vše odpoví, zasměje se, určitě palec nahoru
Magdička V.
Nejlepší paní doktorka pod sluncem! Chodím k ní moc ráda a nikdy se nebojím a nestydím popsat, co mě trápí. Je velice hodná a zároveň profesionální, každého pacienta vyslechne a podrobně vyšetří. Sestřička je taky moc super. Vřele všem doporučuji!
Tomášková
S paní doktorkou jsem nadmíru spokojená, přestěhovala jsem se do Pardubic a shodou okolností má paní doktorka ordinaci kousek od mého bydliště, kdykoliv tam přijdu, tak paní doktorka i sestřička jsou velmi milé, vždy se snaží pomoct.. Takže doporučuji a dávám 100%
Paní doktorka i sestřička je příjemná. K pacientům a snaží se přistupovat odborně, ale zároveň i lidsky.
Skvělá doktorka!
Obrovsky lidská bytost, jsem moc spokojená. Hodná milá sestřička
F.Koffer
Paní doktorka Kučerová je nejlepší člověk a praktický lékař na světě!
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Pardubicích
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Pardubicích
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Pardubicích
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Pardubicích
Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Pardubicích
Praktičtí lékaři s Zaměstnanecká pojišťovna Škoda v Pardubicích