pavlina.parks
Pani zubarka je neskutečnē pečlivá, precizní a trpelivá. Má velmi mily pristup k pacientum. Je vstricná a ochotna. Pečlivē vysvetluje, ktery ukon je hrazen pojištovnou a ktery je nad ramec. V dnešní dobe pri nedostatku zubaru je tato mladá úžasna doktorka vyhra v loterii. Cela rodina ji mame radi. PRala bych ji vice ocenujicich klientu.
Svobodová Blanka
Paní doktorka je velice pečlivá,odnorník jedním coulem.Udělala mi nádherné mustky,naprosto propracované,přirozené.Dává mi pozor na každý zub,dásenˇ.No a citlivá při všem.No a že je někdo nálodový,vždytˇ to jsme každý.Není to jednoduché a rohodně paní doktorka po nikom neřve a neuráží.Na to jsou kadeti muži-lékaři.
Richard Moural
Velmi dobrá lékařka, která má lidský přístup k pacientům.
Ondra
Kvalita práce i přístup jsou sice nadprůměrné, ale za všechno si nechá zaplatit a přitom takové výkony hradí běžně pojišťovna. Osobně jsem se informoval a na VZP mi řekli, že vybraný poplatek je nezákonný. Bylo to necelých 700,- Kč tak by to byl stejně jen přestupek, takže jsem to nechal být. Přístup její zdravotní sestry je stejný, hlavně zaplatit a pak se uvidí. Jejich hrabivost je opravdu nepokrytá. Pokud by bylo takových zkušeností více, bylo by dobré to dát dohromady a předat policii a pojišťován.
Eva Tvardíková
Velmi dobrý přístup k pacientovi, kvalitní práce.
Velmi dobrá doktorka
Celá naše rodina k ní začala chodit,měli jsme zuby ve velmi špatném stavu a snaží se každý problém řešit,vysvětlí a domluví se s pacientem.Jsme překvapení přístupem,taky jmse zažili kdy jsme přišli do odrinace a zubařka sotva stála na nohou a když promluvila to byla síla jak z ní cítil alkohol.Paní doktorka rozumí své práci a snaží se problémy řešit,maximální spokojenost z naší strany .Kalusovi
velmi kvalitní péče, vysoká míra erudice,
Dobrý den, přístup paní doktorky hodnotí celá naše rodina více než kladně:precizní, příjemná a ochotna v nabitém harmonogramu vysvětlit a ukázat na rentgenu problém a navhrnout následné řešení. A další...zažili jsme Mudr., že kterého byl cítit kouř s cigaret-nic příjemného na 10cm, sestra zase zažila zubajdu, ze které byl cítit alkohol. Ráda bych paní zubařce popřála hodně pevné zdraví, nervíky a pevnou ruku:-) H. Vavříková
Protivná,náladová.Navíc se u ní platí injekce od bolesti,které se podle šéfa stomatologické komory i mé zdravotní pojišťovny,platit nemají!!!!!Zřejmě si takto pomáhá-chudí to zubaři.P