Ambulantní stomatologické zařízení
Pivovarská 1820, Nová Paka

Oborová zdravotní pojišťovna

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Ambulantní stomatologické zařízení Jiný

Nejlepší zubařka. Mám problémy s panty a tato jediná zubařka která na to bere ohled. Je moc jemná, milá, hodná a opatrná. Vždy jsme ráda že máme takovou výbornou zubařku. Stará se o celou naší rodinu. Já sama k ní chodím od svého dětství a moje děti vzala bez žádných problému. Byla by smůla kdybychom všichni přišly o tak skvělou zubařku.

Umístění: Ambulantní stomatologické zařízení zubní vyšetření

Nejlepší zubař století
Příjemná, šikovná, super jednání s pacientem. Takových kdyby bylo víc. Děkuji paní doktorko ????. Jak říkal můj kolega ,,doufám, že mě má lékařka přežije".

Umístění: Ambulantní stomatologické zařízení

Skvělá paní doktorka. Jako dítě jsem zažila obrovské trauma u zubařů. Maminka měla velký problém mi následně najít zunaře který by byl ohleduplný, hodný, chápavý a hlavně profesionální. A paní doktorka to rozhodně splňuje. Najde si na vás při preventivní prohlídce čas i ze strany dentální hygienistky !!!!! Navštěvuji ji už 14let a spokojenost!

Jarka 4.5.2015
Od dětství musím navštěvovat zubního lékaře.Ale s takovou ochotnou,milou,příjemnou,důslednou,citlivou,přepečlivou dušičkou jsem se nesetkala ani v běžném životě. Paní MUDr. Hradecká je vzorem pro všechny lékaře v ČR i pro nás obyčejné lidi !!! Velký dík i příjemné sestřičce!! Odcházela jsem jako z pohádky.

Paní doktorka je naprosto úžasná, citlivá, jsem moc ráda, že jsem se do její péče dostala. Trhala mi už 2 moudráky a já se skoro těším, až mi vytrhne další 2. :-)

W

Velice příjemná doktorka, jen škoda, že má tak plno. Hodnotím nejlépe, protože se mi její přístup líbí.

N

Doktorka Hradecká je nejlepší zubařka co znám,chodíme k ní celá rodina a jsme moc spokojeni.Příjemná,milá,ochotná,prostě ta nejlepší,i sestřička moc milá.Moc jim děkuju za péči a skvělou práci :-))

N

Nikdy bych nevěřila, že návštěva zubaře spojená s vrtáním může být příjemná. Paní doktorka i sestřička jsou ženy na svém místě, velmi milé, ohleduplné a citlivé. Kéž by takových lékařů bylo více.

Vystřídala jsem už více zubařů,ale až u této paní doktorky jsem zůstala.Je velice milá,vstřícná,citlivá,chápající,vše vysvětlí,je usměvavá.....takhle bych mohla opravdu psát dál a dál:-) Rozhodně doporučuji!!!!!!!!

Takhle má doktor vypadat. Většina lékařů by se o ní měla učit, jak zacházet s pacientem. Citlivá, příjemná, ohleduplná, chápající, ochotná, soucitná, jemná. Taky je pečlivá a důkladná, takže po ošetření od ní jsem nikdy neměla problém s vypadlými plombami nebo nějakými komplikacemi. Její přístup je takový, že dobrovolně chodím i na preventivní prohlídky, prostě se nebojím.