Jana Klimešová
je k nezaplacení, zvládá i postižené pacienty, nebojí se jí a poslušně otevírají pusinky. JUDr.Klimešová
zikamilan
Velice příjemná a profesionálni,mám jí velice rád ohledně jejího přístupu k pacientům.Má zlaté ruce a nepřestanu k ní chodit.Milan hasič...
MVDr.Lenka Müllerová
Jeden z mála stomatologů, co dělá svojí práci srdcem a práce ho baví. Kéž by takových bylo víc.!!!Lidský přístup a pochopení bolesti pacienta si velice vážím. Přeji hodně spokojených klientů.
MVDr. Lenka Müllerová
ondrovčíková
velmi dobrá zubní lékařka. chodíme k ní celá rodina a jsme moc spokojeni
Velmi příjemná a precizní stomatoložka
Neznám lepšího zubního lékaře.Kdybych od mala chodila k této paní doktorce,nikdy bych se nebála.Je to člověk na svém místě,nic nedramatizuje a její péče je narozdíl od ostatních hlavně o lidském přístupu.Kdyby ordinovala v Praze,budu za ní jezdit i tam.
Iveta Severová,Jáchymov
Zdravím všechny spokojené pacienty MUDr.Havlíkové.Paní doktorka pečuje o mé zuby a přilehlé okolí , včetně duše , od roku 1970 , kdy jsem po těžké havárii na motocyklu přišel částečně nebo úplně o sedmnáct zubů.Díky její péči , mám doposud , kromě čtyř zubů , všechny svoje.Opravené a pěkné . Její péče je radikální,srozumitelná , bez zbytečných tanečků okolo problému.To je pro mne ukazatel profesionality.Možná,že její ordinace není načančaná , ale výsledky hovoří.František Soukup
Chodím k ní od mala, vždy spokojen. Nezlomila nademnou hůl :)
Pani Doktorka osetri velice profesionalne a hygiena v ordinaci je dobra, nevim proc si lidi stezuji,vzdyt je to stara budova a myslim si ze stareho se nove neda udelat:)pokud nekdo neni spokojen s pani doktorkou vzdycky muze najit jineho doktora vzdyt je to jen osobni rozhodnuti.
David
Skvělá. Několik let jsem spokojen