ET
Skvělá zubařka, vždy najde řešení problémů je ochotná, trpělivá, nikdy netrpíte více než je to nezbytně nutné a navíc nenecháte u ní majlant....jako u jiných! Jsem moc spokojená!
Alena Bystroňová
silenost... po trhani nervu a vrtani a rypani se v zubu bez jakehokoli umrtveni a upozorneni... Nikdy vic..nedky mi to prislo ze se v me bolesti p. doktorka vyzivala...a nejvetsi vrchol kdyz sem prisla pul hodiny pred koncem o.hodin a dr i sestra byly na odchodu a odmitli me osetrit s tim ze uz ma nastroje ve steriliztoru.. nezbyvalo nic jineho nez vydrzet tu bolest do 6a pak do ostravy na pohotovost....
Gajová
Super paní doktorka i sestřička.Člověk nemusí mít strach,že zažije zbytečnou bolest.Paní doktorka Hasprúnová je člověk na svém místě.
Mirek
Skvělá paní zubařka, která se mě ujala po té imitaci zubaře, která ordinuje v Bohumíně a začína na Sz. Vstřícný přístup i její ochotné sestry a já zase po dlouhé době nemám šoky z to, že jdu na kontrolu k zubaři. Převedl jsem k ní celou rodinu a jsme naprosto spokojeni.
Vynikající stomatoložka.Šetrná, hodná a milá paní doktorka.Strašně moc se bojím zubařů a mám strach,že zákrok bude bolet.Když jsem byla u této zubařky akutně tak jsem se strašně bála.Nebolelo mě nic, ani čištění kanálků a vše je v pořádku.Narozdíl od zubařky Lettrichové ke které jsem šla se stejným problémem na opačné straně.Nejen že to strašně moc bolelo, až mi tekly slzy a křičela jsem bolestí.Prostě chci říct, že lepší zubařku než je zubařka Hasprúnová jsem v životě nepotkala
Velice hodná paní doktorka i sestřička
Dneska jsme byli u paní doktorky s naším 4 letým synem Kubičkem trhat jeho prvni zoubek. Můžu vám napsat že tak vynikajicí paní doktorku a setřičku těžko někde najdete.. obě dvě jsou velmí hodné a dokážou podpořit jak rodiče ta i to malé dítě vlidným slovem.. Jsem ráda že nás paní doktorka vzala k sobě... teť vím že se ani jeden z nás nemusí bát zubaře a zvlášť to naše zlatíčko.. Děkuji paní doktorko... Manžele Gabzdyloví Bohumín a Kubiček
U paní doktorky jsme již mnoho let.Dojíždíme až z dalekého Bruntálu.Jsme spokojení,chodíme tam celá rodina.Paní doktorka je velice příjemná a ochotná i její zdravotní sestra.Větříškovi
Holešová Marcela
Velice milá,vždy ochotná Paní zubařka.
Čempelová
Lidský přístup k pacientům,ohleduplná a příjemná.