Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
Z.T
Pomohla mé dceři na jednou zaléčila exém poradila aby k tomu nedocházelo znovu a také po vyšetření boláku u dcery na obličeji si s tím nevěděl rady ani dětský lékař ,ale paní doktorka ano hned to bylo fuč po nasazení namíchané masti velká spokojenost s paní doktorkou
Miru Š.
Nemůžu na doktorku říct nic zlého. Syn měl asi 2 měsíce a měl vyrážku na obličeji u dětského doktora jsem dostala mast nezabrala a tak jsem navštívila kožní. Když jsem vytáhla mast co jsem dostala, tak se doktorka jen posadila do křesla seděla par vteřin nevěřícně na mě koukala a řekla mi že z toho budu dostávat malého půl roku až rok. Měla pravdu a hned po tom co mi napsala se začal problém hojit. Jo když jsem tam byla ja bylo to takové fofr vyšetření, ale pozná když jde opravdu o vážnější problém a pomůže. Takové recenze že se na vás nepodívá jsou nesmysl. projde tam hromada lidí a nemoci se opakují ví co na to má psát. Ale s malým bych nešla nikam jinam než k ní a to i z Opavy.
anonym
Opravdu NIKDY bych k ní již nešla! Vyšetřuje už pomalu ode dveří, na břicho se mi podívala jen tak aby se neřeklo, předepsala mi nějakou mast a když jsem ten samý den šla k alergologovi, řekl mi, že to bude zřejmě exém a pokud by se to nezlepšilo mám do týdne přijít..promiňtě, ale kožní by to poznat měl!
xxx
Ordinaci MUDr. Filipczykové už asi nikdy nenavštívím. Důvodem je chování pani doktorky, která i seškráblé znaménko vyšetřuje z dálky . Také jsem se setkala s jejim velmi neochotným přístupem, když jsem chtěla vyšetřit znaménka a určit, které odstranit a které ne. Dostala jsem odpověď, že si to musím sama určit, že mi přece nebude vyšetřovat celé tělo.
Nad příspěvky některých lidí opravdu zůstává rozum stát. Nerozumím tomu, jak se někdo může divit tomu, že KOŽNÍ doktor, jež je denně vystavován kůží (a mnohdy ani to ne) přenosným chorobám ordinuje z bezpečné vzdálenosti. Bylo-li vaše akné natolik špatné (navzdory relativitě pojmu) jistě se dalo nadmíru spatřit i z toho metru,ze kterého ordinuje,nehledě na zkušenosti,které s touto vadou vyskytující se u 90 % populace jako doktorka má.
Pokud vám doktorka předepíše jistou léčbu a vy se jí neřídíte,je naprosto zbytečně,aby jste k ní chodila a teprve,aby jste si na ni zde potom stěžovala,jelikož potíže jste si zavinila pouze vlastním přičiněním.Pokud jste měla na masti dráždivou reakci, měla jste ihned následující den přijít znovu.Sotva doktorka automaticky bude vynechávat nejúčinnější léčbu,jež na danný problém existuje,v předtuše,že zrovna VY jste na ni alergická a tím naprosto zbytečně riskovat možnost,že vás připraví o tu nejlepší léčebnou metodu.
A tak dál,a tak dál.Chtělo by to trochu sebereflexe,předtím než se rozhodnete ovlivnit desítky názorů jiných lidí,mnohdy pouze na základě svých komplexů a připravit je tak o dobrou doktorku.
Já osobně jsem s doktorkou naprosto spokojená,ochotně mi vysvětlí vše,čemu nerozumím,klidně i několikrát.Nikdy nezapomene zdůraznit správné užívání léku a tak se mi nikdy nestalo, že bych s jeho užíváním měla problém. Vždy jsem přesně dodržovala její rady a nikdy se mi nestalo, že by mi jí naordinovaná léčba nepomohla.Takhle mi vyléčila rozsáhlé akné,které mě před její návštěvou trápilo 5 let a zmírnila vypadávání vlasů.
Má velmi přátelský přístup,stejně jako sestřička.Vřele doporučuji!
Jsem velmi spokojená a ráda si za ní dojedu až z Olomouce. Vyléčila mi těžkou formu akné, pozastavila vypadávání vlasů. Nedokážu si představit, že by mě měl léčit jiný lékař. Od ekzému mám pokoj už 3 roky a indulonu mám vždy po ruce:-)Nedám na paní doktorku dopustit. V čekárně to pěkně odsejpá:-)
S tím ji i sestřičku zdravím.
Velice hodná paní doktorka, eksém vyléčila bez problémů, Sestřička velice příjemná
S paní doktorkou MUDr.Filipczykovou mám já osobně jen pozitivní zkušenosti.Při bradavicích mi paní doktorka navrhla jak lak, mast,tak i odstranění.Takže jsem si mohla vybrat.Rozhodla jsem se pro odstranění a byla jsem s výsledkem nadmíru spokojená,protože po bradavicích pak už nebylo ani památky.Co se týkalo vyřezání znaménka,tak není problém se s paní doktorkou kdykoliv domluvit.Vše mi vysvětlila a dala žádanku na odstranění na Chir.amb.Líbí se mi,že mi vše polopatě vysvětlí a poradí mi,když se objeví nějaký problém.Můžu jen doporučit. Lidský přístup paní doktorky a sestry i služby jsou podle mně dobré.Ráda se i nadále budu do této ordinace vracet.
Přišla jsem s ekzémem, který jsem měla na dlani asi přibližně 4cm a na třech prstech.Paní doktorka sice na mě byla příjemná, ale předepsala mi mast a indulonu :) sice mi to pomohlo, ale jakmile mi ekzém zmizl, za pár dní se mi vrátil znova a ještě větší.Od té doby jsem tam nebyla, protože se bojím.Nyní se chystám na Opavskou tak snad to bude lepší :)
Jana
Se vším tady psaným souhlasím. Také jsem měla problémy s ekzémem a paní doktorka mi předepsala kortikoidní masti, které vůbec nepomáhaly. Když jsem šla k paní doktorce na středisko (která mimochodem mé problémy vyřešila během 2 týdnů)tak se zhrozila, jak jsem si mohla mazat kortikoidní masti několik měsíců, že je to vysoce nebezpečné!