Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Hanka S.
Dnes jsem byla poprvé, ale nevím, zda jsem někdy potkala tak milou a sympatickou lekařku.....super přístup
Lucie Jeřábková
Tak paní Pavla Faitová je za mě ta nejlepší gynekoložka za posledních 1000let. Takhle milý nejsou snad nikde . Zaplať pánbůh že je v Horšovském Týně. Díky za ní!!!
Lenka F.
Paní doktorka Faitová je absolutně nejlepší gynekoložka široko daleko. Její chování , přístup a ochota pomoci je perfektní. Je lidská, empatická a rozhodně její péče je nadstandardní. Velká škoda, že už ji nemáme v nemocnici v Domažlicích.
A.Š.
Paní doktorka je ten nejúžasnější lékař, jakého jsem doposud potkala. Vyslechne, poradí, nic není problém. Nějakou dobu už k paní doktorce chodím a nemůžu jí vytknout jedinou věc. Je prostě skvělá. Jen je škoda, že už nedělá na porodnici, protože to je přesně lékař, jakého by si každá žena u porodu přála. Za mě rozhodně doporučuji.
U paní doktorky jsem byla poprvé a mám z návštěvy velmi dobrý pocit. Komunikace s ní je na úrovni partnerství lékař a pacient. Je velmi milá a zajímá se o člověka celkově. Snaží se pomoci a podpořit. Zdá se, že svou práci neodbývá a dělá ji ráda.
je prostě skvělá!
Paní doktorka pro své pacientky dělala vždy víc, než bylo její povinností. Lituji, že jsem muž a že mě tedy nemůže převzít do své péče.
Váš účet byl odstraněn
Výborná lékařka i porodník... byla nám velkou oporou před porodem i porod vedla profesionálně... rozhodně doporučuji