Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
arwenqa
Nejlepší doktorka všech dob :-) Ochotná, milá, každý i třeba sebemenší problém řeší velice zodpovědně a profesionálně. Dbá i na přání pacientů, vychází vstříc. Neměnila bych za nic na světě :-)
Kuchařová
neomek
S paní doktorkou jsem až na drobnosti velmi spokojen, mohu doporučit. Velmi přátelská a neměl jsem nikdy problém zařídit rehabilitace/léčbu.
Vlasta Šugarová
Je to velmi dobrá lékařka.Je výborná jako diagnostik,má pochopení a také je lidská,což některým lékařům,bohužel,chybí.Jsem ráda,že patřím mezi jeji pacienty.Vděčím ji za mnohé!!! Moc děkuji pani doktorko.V.Šugarová
B.
Paní doktorka je velice dobrá.
Pečlivá, vstřícná, vždy ochotná vyslechnout a pomoci...
Vždy jsem byla s paní doktrokou spokojená,ale poslední rok je to hrůza, byla velmi neochotná když jsem si pořád stěžovala na bolest v rameni. Nakonec mě uschopnila s tím,že mi nic není a bolest byla pořád a větší. Přešla jsem k jiné dr. a byla jsem ihned poslána kam mě měla poslat ona a skončila jsem na operaci s přetrhanými vazy takže nevím co si myslet,ale jsem ráda,že jsem od ní pryč.
Paní doktorka i sestřička tvoří sehraný a vysoce profesionální tým. Jsem opravdu velmi spokojená, že jsem pacientkou paní doktorky. Šmídová
Vlasta Šugarová
Je to velmi dobrá lékařka.Je výborná jako diagnostik,má pochopení a také je lidská,což některým lékařům,bohužel,chybí.Jsem ráda,že patřím mezi jeji pacienty.Vděčím ji za mnohé!!!A zato moc děkuji.
paní doktorka je skvělá lekařka a vynikající člověk děkuji ji za vše
vznikajici lekarka vzdy ochotna pomoci a najde si cas na vlidne slovo.proste clovek,kdyby bylo takovych vice.dekuji vam pani doktorko.uhlirova eva
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě