Terapie nemusí bolet. Vždy se snažím klientům vytvořit maximální pocit bezpečí, aby mohli bez obav vyjádřit své pocity a postoje. Společnou prací hledáme cesty, jak se s daným problémem vypořádat a změnit situaci ke spokojenosti klientů. Nabízím individuální terapii, párovou terapii a rodinné poradenství. V současné době pracuji v Praze v Holešovicích a online. Zároveň působím ve společnosti Pro Gaudia. Vystudovala jsem psychologii, absolvovala jsem pětileté komplexní vzdělání v systemickém psychoterapeutickém přístupu v Institutu pro systemickou zkušenost v Praze (ISZ Praha) s akreditací u České lékařské společnosti JEP a Evropské asociace pro psychoterapii EAP. Na Lince bezpečí jsem absolvovala výcvik v telefonické krizové intervenci. Několik let jsem působila jako krizová interventka na Lince bezpečí.
- Psychoterapie
Běžný termín
Od 1 000 Kč -
Párová psychoterapie
Od 1 500 Kč -
Rodinné poradenství 90 min.
1 500 Kč -
Krizová intervence
800 Kč -
Nazory
Daniela
Výborná terapie, paní Dolakova je empatická a milá a přímá
T
Tomas
Pavla umí skvěle naslouchat, citlivě poradit a správně nasměrovat. Hlavě dokáže podpořit přesně ve chvíli, kdy to nejvíc potřebujete.
Vera
Paní terapeutka hned poznala, kde je problém, a pomohla mi, abych si vše vyjasnila.
K.Š.
Rozhodně doporučuji. Velmi lidské a milé popovídání. Děkuji.
M.P.
Paní Doláková je velice milá, vstřícná a empatická. Sezení probíhá v příjemné atmosféře a prostředí. Všem doporučuji.
T
Nejlepší rozhodnutí, které jsem kdy udělala bylo včas všechno začít řešit. Paní Doláková je moje krevní skupina a je to úžasný člověk, kterému opravdu vděčím za pomoc, kterou mi poskytuje.
AB
Paní doktorka je skvělá! Bála jsem se svěřit cizímu člověku, ale s ní to šlo samo. Doporučuji všema deseti!
VH
Doporučuji, a to jako spokojená pacientka, která Pavlu navštěvovala téměř dva roky a rozhodně se opět ráda obrátím v případě potřeby. Děkuji za vše.
R.S.
Velmi srdečný přístup a milá atmosféra mi pomohla se svěřit se vším co mě trápí a budeme dále v terapii pokračovat.
E
E. H.
Příjemná ordinace i atmosféra. Necítila jsem se blbě mluvit o určitých věcech a nebála jsem se odsouzení nebo tak něco. Těším se na další setkání :)
Odpovědi
15 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
už asi 3 roky mě trápí dlouhodobý stres, nyní jen z minulosti. Nemám nic, co by mě mohlo stresovat, ale pokaždé, když se vracím k rodičům, jsem celá vynervovaná a dělá se mi špatně od žaludku, protože tam mám špatné vzpomínky. Rodiče mě nutili do vysoké školy, kvůli tomu začal všech...Více
Dobrý den, kromě psychoterapie by Vám mohly pomoci i relaxační techniky a práce s tělem. Je dobře, že jste se rozhodla stresu se zbavit. Držím Vám palce! Pavla Doláková

Dobry den mam 7 letou dcerku jmenuje se Jennifer mame velke problemy s usínáním a ze se ji ukazuje oblicej nejake pani a ale me vice dela starost ze se boji uplne vseho vetru a hlavne bourky vim ze deti maji strach ale toto je opravdu hrozne ne jen ze se crla klepa ale krici a dosahuje to az ...Více
Dobrý den, doporučila bych Vám poradit se s Vaší dětskou lékařkou a požádat jí o doporučení dětského psychologa/psychoterapeuta. Držím palce, ať se Jennifer brzy cítí lépe. Pavla Doláková

- Psychoterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Psychoterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze