Ordinace
Strážovská 1247, Kyjov

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily neurologů v okolí

Umístění: Ordinace neurologické vyšetření

Pana doktora jsem navštívil již několikrát ať už v nemocnici nebo jinde, vždy byl ochotný pomoct. Pan doktor se snaží udělat pro pacienta maximum, je hodný, usměvavý, vstřícný, spolehlivý a důsledný. Za mě nejlepší hodnocení.

Nastoupil jsem k tomuto lekari na luzkove oddeleni v nemocnici Kyjov se silnou bolesti zad,ktera me provazi jiz 14 let. Mam vyhrez plotynek a Bechterevovu chorobu jiz od svych dvaceti let. Za cely den se mi od rana nikdo nevenoval,az v 15.00 hodin jsem byl prohlednut a dostal jsem kapacku. Po te se mi opet nikdo nevenoval a takto to melo probihat cely tyden meho pobytu u pana doktora Zichacka. Zbytecni ztrata casu a penez,lecebny efekt minimalni. Jiri Antl

Vyšetřil mě, vyslechl potíže, poslal na další vyšetření, snaží se pomoci!

Byla jsem u něj sice jen 1x, ale to stačilo, na vyšetření jsem čekala 2 měsíce-měla jsem velké potíže, bylo mi opravdu hodně zle a on se mi doslova málem vysmál. Když jsem mu řekla, že bych chtěla nějaké vyšetření, že mám dlouhodobé bolesti hlavy a ve výsledcích boreliozu, tak mě doporučil psychiatrické vyšetření. Takže rozhodně NEDOPORUČUJI !!!! Opravdu nejhorší lékař, kterého jsem kdy navštívila.

Mám taky ten názor!!!!Je to neochotný lékař ,nechává vše náhodě.A´t si pacient radí sám.U něho pomoc rozhodne nenájde Vím o čem mluvím ,mám s ním nehezké zkušenosti.Nedoporučuji

SOUHLÁSÍM S HODNOCENÍM ,je to opravdu neochotný lékař a taky nemám s ním dobré zkušenosti .

S tímhle lékařem se bohužel setkávám dost často.Protože mám problémy opakovaně s výhřezem ploténky ,tak to nejde aby jsem se neocitla na neurolog.oddelení v nemocnici v Kyjově na lůžkové části,kde jse tomuto doktorovi říká primař oddělení.
Já osobně mám s ním velice zlé zkušenosti ,je to arogatní ,namyšlený ,neochotný lékář ,který rád nechává lidi , aby se místo jeho péče ,ujala náhodná péče ,kterou si musí pacient vyhledat sám a jinde .
Několikrát mně poslal domů s tím ,že mi nic není a pokaždé jsem skončila na operaci výhřezu ploténky.Bylo to 3 krát ,co mně neposlal na žádný vyšetření a od bolesti jsem nemohla sedět ,chodit -nic.
Nebyl z jeho strany absolutně žádný zájem o podrobnější vyšetření.
Zřejmě jsem byla pro něho jenom simulatní pacient ,tak ,jak on sám považuje většinu lidi ,kteří jse ocitnou na jeho oddělení.
Rozhodně NEDOPORUČUJI ,pokud ovšem nejste jeho známí ,nebo možná i rodina !