Administrativní úkon na žádost • 200 Kč
Fyzikální vyšetření • Od 200 Kč
Period. prohlídky řidičů v důchodu, zdravotní průkazy • 350 Kč +2 Více
Prohlídka pracovnělékařské péče • 500 Kč
Prohlídky řidičů, zbrojní pas, • 500 Kč
Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Administrativní úkon na žádost
200 Kč
Fyzikální vyšetření
Od 200 Kč
RENGO s.r.o.
Period. prohlídky řidičů v důchodu, zdravotní průkazy
350 Kč
Prohlídka pracovnělékařské péče
500 Kč
Prohlídky řidičů, zbrojní pas,
500 Kč
pacient R.
Domnívám se, že zahájení komunikace po necelém pětiminutovém zpoždění od objednaného termínu "múj čas je drahý" není zrovna empatické. To, že je jeho práce drahá je patrné i z ceny za periodický posudek o zdravotní způsobilosti k řízení motorového vozidla trvající cca 10 min. Cena: XXXX,--Kč!!?
MUDr. Pavel Věchet
1. Když chci něco napsat veřejně, tak se pod to alespoň podepíši.
2. Vyšetření na řp se v naší ordinaci neobjednávají nikdy na čas. Patří do prohlídek v ambulantní době.
3. Cena se odvíjí od nákladovosti ordinace. Je to součet veškěrých nákladů ordinace (média, nájem, mzdy lékaře a sestry, náklady na ůklid, pomůcky, desinfekce..., ...). Hodinově to vycházi v naší ordinaci a většině pražských ordinací na 1800-2000.-/hodinu provozu ordinace. Pak skutečně 15 min. práce odpovádá 500.-. (cílené vyšetření + napsání a vystavení posudku) . Za 10 minut se mi toto ještě nikdy nepodařilo.
4. Doporučuji zvážit změnu praktického lékaře, jistě nějakého najdete, který má levnější prohlídky na řidičské oprávnění (nebude asi v Praze).
frdk
Připadá mi, že mu naopak jde pouze o peníze.Vždy se dlouho čeká, potom člověka odbyde za pár minut, a doporučí,aˇt se nestresuji (jsem matka malých dvojčat,astmatik, ....) neosobní a vždy apeluje na čas utíkající peníze !!! hrůza ! sama jsemn před RD pracovala ve zdravotnictví a toto bych si nikdy nedovolila :-(
Jirka
Snaží se vyhovět a lze se k němu i objednat na určitou hodinu. Je dobrý diagnostik. Stále se vzdělává. Má přístup k pacientům. Antibiotika nasadí jen když je to účelné. Takže OK, až na ten nával pacientů v čekárně. Taky si rád pospí, takže začátek ordinačních hodin někdy nestihá.
OK.
Jestli je nejlepsi to tezko rici,ale urcite je velmi dobry.Je ochotny a rad leci.Neni v ordinaci pro penize ale pro pacienty
Zatím jsem se nesetkal s chybnou léčbou. Na rozdíl od jiných je nemoc léčena korektní léčbou pro danou nemoc (nikoliv ibalginem a modrými kapkami, s čímž jsem se opakovaně setkal u jiného lékaře).
Skvělý, sympatický doktor. Pečlivý.Doporučuji.
Velmi dobrý diagnodstik,chodím k němu celou dobu jeho působení na Jižním městě a jsem velice spokojená. Neměnila bych.Mgr. Eva Miffková
Má dosti jiných zájmů, než je jeho praxe. Že pacienti čekají v odrdinaci jej moc nevzrušuje, hlavně když se jedná o jeho známé. Jinak neosobní dobrý pragmatický lékař, není typem rodinného lékařem.
Jsem s ním naprosto spokojený, výborný diagnostik.
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze