Ordinace praktic. lékaře pro dospělé
Přátelství 748, Praha

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Ordinace praktic. lékaře pro dospělé

Byl jsem u pana doktora vzdy spokojen, a to jak po odborné, tak i po stránce přístupu. Jednou jsem řešil vážný problém a pan doktor mě skutečně podržel. Michal Šulc

Byla jsem u pana dr. cca před 2 lety s tím, že jsem byla permanentně nemocná a že nevím, co mi je. Jeho sestra mě přijala velmi vlídně, avšak co se týče pana Vaňka, tak bohužel nesdílím zdejší názory. Choval se ke mě velmi odtažitě, při komunikaci se díval do země a mou diagnózu stanovil takovou, že jsem ve velkém psychickém stresu a že mi předepíše neurol!! :-D K tomu mě pobolívalo ucho, tak mě samozřejmě logicky poslal na ušní.. No co víc k tomu ještě dodat, udělejte si obrázek sami.... :-)
Veronika

Vynikající, ochotný.

Doporucuji. Byl jsem u nej na zaskok a dost se ptal jak se vse vyvijelo, hodne poslouchal a ptal se jak leky zabiraji a co se deje ted. Docela me potesilo, ze zvolil jinou lecbu a vubec ,ze mne prijal bez obstrukci s EU prukazem.
Moc si toho vazim. Za mne jako odbornik 1 , jako lekar s prisahou 1.

Výborný ,empatický lékař se skvělým přístupem k lidem . Velice ho všem doporučuji ! Valerie Kubernátová

Skvělý přístup a vstřícné jednání, pacient se cítí dobře a dostane požadovanou péči. Dneska nedostatkové "zboží".

Dnes jsem byla u pana doktora se zaregistrovat a lepším přístupem lékaře a sestry jsem se zatím neshledala.Pan doktor je příjemný,vstřícný člověk,ochotný a milý.Lékař s velmi dobrým přístupem k pacientovi.
Sestřička zlatá,velmi ochotná.Cítila jsem se moc dobře.

Vstřícný a vždy ochotný ve své práci.

Pan doktor je velmi dobrý diagnostik a příjemný člověk.

Pan doktor je profesional a zaroven mily clovek.